02-07-2013, 08:20 PM
(02-07-2013, 06:50 PM)'زهرا_ستاره_کوکب' نوشته: سلام
برای روز مصاحبه در چک لیست سفارت یکی از موارد مدرک زبانه. می خواستم بدونم در مورد من که به زبان انگلیسی پذیرش گرفتم باید دو نسخه کپی ساده از کارنامه آیلتس رو به همراه اصلش همراه داشته باشم؟و اینکه اصل کارنامه رو که لازم نیست تحویل بدم؟
و یک سوال دیگه : من الان در موسسه گوته سطح A2.1 رو تموم کردم آّیا ارائه کارنامه از این موسسه می تونه تاثیری بر فرآیند دریافت ویزا داشته باشه مثلا به عنوان یک نکته مثبت یا خیر؟
ممنون زا راهنماییتون.
دروود.
بله همون نسخه کپی کفایت خواهد کرد، اما در روز تحویل مدارک مدرک اصل را هم به همراه داشته باشید. چون دوره شما به زبان انگلیسی می باشد خیلی مرتبط نیست، اما به هر حال داشتنش خالی از امتیاز نیست و بهتره که گذاشته بشه.
بله همون نسخه کپی کفایت خواهد کرد، اما در روز تحویل مدارک مدرک اصل را هم به همراه داشته باشید. چون دوره شما به زبان انگلیسی می باشد خیلی مرتبط نیست، اما به هر حال داشتنش خالی از امتیاز نیست و بهتره که گذاشته بشه.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public