06-05-2016, 03:39 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 06-05-2016, 03:48 PM توسط ForeverBlue.)
(06-05-2016, 01:30 PM)moh1135 نوشته: با سلام و آرزوی سلامتی برای همه دوستان
من 3 می برای اول آگوست در یک ایمیل برای خودم و خانواده ام ( همسر و دو فرزند ) در یک ایمیل
درخواست وقت دادیم که بعد از یک روز برای 4 جولای به همه خانواده وقت مصاحبه دادند ( برای یک کار دانشگاهی برای یک ماه مجبور شدم ویزای کوتاه مدت کمتر از 90 روز درخواست بدهم).
چند سوال خدمت دوستان داشتم
1- مدت حدود 24 روز برای گرفتن ویزا کافی است (4 جولای تا یک آگوست) ؟
2- غیر از مدارکی که تو سایت وزارت نوشته چه مدارکی باید برد ( شناسنامه، سند ازدواج ، فیش حقوقی همسر و ...)؟
3- کدام یک از مدارک بالا باید ترجمه شوند؟
4- آیا تنها ترجمه مدارک کافی است و یا باید مهر دادگستری نیز داشته باشند؟
5- حساب بانکی برای دو نفر بزرگ و دو نفر بچه برای یک ماه تو چه رنجی باید باشد؟
6- بیمه مناسب برای این سفر یک ماهه که سفارت قبول کند را از کجا تهیه کنم؟
خواهشمند است که با دادن اطلاعات یاری نمایید
با تشکر
درود بر شما و خوش آمدید به این فروم
1-اگر میخواهید 24 روز در محدوده شنگن حضور داشته باشید، یعنی باید به شما ویزای 90 روزه بدهند که 30 روز آن اجازه حضور در شنگن را داشته باشید. اگر اولین ویزایتان است و ضمنا خانواده هم همراه شما هستند احتمال آن بسیار پایین است.
2- مدرکی که نشان بدهد شما به ایران وابستگی دارید و حتما برمیگردید. مثلا گواهی اشتغال به تحصیل اعضای خانواده، فیش حقوق همسر و ...
3- در مورد ترجمه سفارت ها سیاست های مختلفی دارند. سند خانه را بهتر است ترجمه کنید. پرینت حساب هم باید به انگلیسی باشد.
4- مهر دادگستری معمولا لازم نیست و تایید وزارت خارجه کافی است، چون شما اصل مدرک را هم با خودتان به سفارت میبرید و آنجا چک میکنند.
5- در مجموع 10 الی 15 هزار یورو. البته چون شما بدنبال سفر طولانی هستید بیشتر باشد بهتر است.
6- همه دفاتر بیمه ای این سرویس را ارائه میدهند.
نکته: بازهم تاکید میکنم اگر اولین ویزای شنگن شماست، چنانچه با خانواده اقدام کنید احتمال گرفتن ویزا بسیار بسیار کم میشود. چون ریسک اینکه بروید و برنگردید از دید سفارت بسیار بالاست.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ