12-03-2012, 04:14 PM
در این تایپیک مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 مورد بحث قرار می گیرد ! در برخی سفارتها تاکید خاصی روی برخی از مدارک وجود دارد که لازم است دوستان با توجه به اطلاعات خود این تایپیک را کامل نمایند !
مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1
|
12-03-2012, 04:14 PM
در این تایپیک مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 مورد بحث قرار می گیرد ! در برخی سفارتها تاکید خاصی روی برخی از مدارک وجود دارد که لازم است دوستان با توجه به اطلاعات خود این تایپیک را کامل نمایند !
با توجه به اطلاعات من، مدارک مورد نیاز برای در خواست ویزا:
Passport فرم I-20 Admission Letter پرینت تاییدیه فرم DS-160 پرینت تاییدیه پرداخت SEVIS-fee پرینت ایمیل حاوی زمان وقت سفارت Bank Statement (در صورت بدون فاند و یا نیمه فاند بودن) Research Plan Letter GRE & TOEFL/IELTS TRFs عکس ترجمه دانشنامه و ریزنمرات دانشگاهی (همراه با اصل آنها) CV or Resume Job Offer Letter اصل شناسنامه و کارت ملی و ترجمه انها رسید پرداخت هزینه مصاحبه از دوستان خواهش می کنم اگر چیزی کم داره کاملش کنن !
اما سوالی که من از دوستانم دارم اینه که آیا در صورت ترجمه نکردن شناسنامه مشکلی بوجود میاد ؟!
یه سوال دیگه اینکه آیا ترجمه و اصل مدارک قبل از دانشگاه (پیش دانشگاهی، دبیرستان و راهنمایی) هم لازمه؟ مرسی
12-03-2012, 08:55 PM
سفارت آمریکا تو ترکیه شناسنامه و کارت ملی رو هم گفته بیارید.....من سفارتهای دیگه ندیدم و نمیدونم.....
فکر نمیکنم لازم باشه....دو تا مدرک تحصیلی قبلی باید کافی باشه (لیسانس و ارشد).......اونایی که میرن لیسانس بخونن این مدارکو (پیش دانشگاهی و دبیرستان.....) میبرن
13-03-2012, 11:03 AM
این آدرس سایت دولت ایالات متحده است که در اون میتونید مدارک لازم برای گرفتن ویزای دانشجویی F-1 رو ببینید. همون طور که سعید گفت، حتما سایت سفارتی که ازش وقت گرفتهاید رو هم چک کنید و ببینید که چه مدارکی رو گفته همراه داشته باشید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
26-03-2012, 12:34 AM
دوستان در مورد کارت پایان خدمت آیا نیاز به ترجمه اش هست؟؟ کارت من از این جدید و الکترونیکاس......ممکنه به دردم بخوره؟؟؟ با تشکر
26-03-2012, 03:06 AM
جزو مدارک لازم که خود سفارت اعلام کرده نیست و معمولا نمیخوان. به نظر من با خودتون همراه ببرید، ولی فکر نمیکنم که نیازی به ترجمهاش باشه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
04-04-2012, 08:33 PM
بابک جان یکی از بچه ها سوال کرده که "آیا میشه بدون i-20 هم وقت سفارت گرفت؟؟ یکی از بچه ها این جوابو داده:
"بله. چند حالت هست: ۱- سفارتهایی که سیستم آنلاین برای گرفتن وقت دارن و حتما بارکد فرم DS-160 رو ازت میخوان، واقعا نیازی به پر کردن DS-160 (به در نتیجه دانستن Sevis Number نیست). میتونی یه بارکد فرم الکی بدی (ده تا صفر) تا وارد مرحله بعد جدول زمانهای وقت مصاحبه بشه. ۲- اگر با ایمیل باید وقت رو بهت بدن و حتما ازت شماره بارکد DS160 منطقی میخوان (نه صفر و اعداد رندوم) میتونی یه فرم DS پر کنی تا وقت بگیری و این بار در بخش Sevis number صفر بزاری. بعد که Sevis number رو گرفتی (روی I-20 هست) یه فرم دیگه پر کن با اون برو برای مصاحبه. ۳- اگر هم سیستم آنلاین برای گرفتن وقت ندارن که مهم نیست I-20 به دستت رسیده باشه یا نه. قبلا آنکارا تلفنی بود، اگر الان هم اینطوریه لازم نیست Sevis Number رو بدونی. ۴- در صورتی که میخوای وقت اضطراری بگیری، بدون دانستن Sevis number نمیتونی (شامل آنکارا و دوبی) باید زمان بندی دقیق داشته باشی تا I-20 قبل از وقت مقرر مصاحبه بهت برسه. چون اگر وقت زودی انتخاب کنی و به فرض اگر به وقتت نرسیدی، اون موقع (مثلا آپریل یا می) آنقدر وقتها شلوغه که دیگه نمیتونی وقت مجدد بگیری و میره برای جون جولای. پس یه وقت با فاصله کافی بگیر. از آنجا که گفتی چندان با ویزا آشنا نیستی: برای گرفتن وقت به بارکد فرم DS-160 نیاز داری (اگر بخوان - مورد ۱ و ۲ بالا) برای فرم DS-160 به عدد Sevis NUmber نیازی خواهی داشت. برای Sevis Number باید روی I-20 رو ببینی. میتونی قبل از گرفتنش، از دانشگاه بخوای بهت این عدد رو ایمیل کنن یا اسکن نامه رو بهت بدن. اما برای روز مصاحبه حتما اصلش لازمه. تا دو روز قبل از مصاحبه هم میتونی DS-160 رو پر کنی. میتونی چندین فرم پر کنی و در نهایت با یکیش بری برای مصاحبه." میخواستم بدونم نظر شما در مورد این پست چیه؟؟ آیا داشتن 2 تا DS-160 مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟ با تشکر
تا اونجا که من میدونم داشتن ۲ تا DS-160 مشکل عمدهای ایجاد نمیکنه، ولی یک احتمالی داره که ازتون بپرسند که چرا بیشتر از یک دونه پرکردید و در اون صورت بهتره که جواب خوبی داشته باشید. جواب خوب میتونه شامل اشتباه پر کردن فرم و بعدا متوجه شدن باشه یا میتونید توضیح بدید که I-20 به دستتون نرسیده بوده و باید زودتر وقت میگرفتید که بتونید به موقع به دانشگاه برسید و غیره.
لطفا دوستان دیگه هم اگر در این مورد اطلاعات جدیدتری دارند به اشتراک بذارند.
05-04-2012, 11:47 AM
ببخشید من قبلن برای شرایط پاسپورت یه چیز دیگه خونده بودم ولی الان توی این پیجی که بابک معرفی کرده چیز دیگه ای نوشته !
من فکر می کردم پاسپورت باید از زمان صدور ویزا به مدت 6 ماه یا بیشتر اعتبار داشته باشه ! ولی توی این پیج نوشته که اعتبار پاسپورت باید تا حداقل 6 ماه بعد از تاریخ اتمام تحصیلاتت باشه ! ممکنه بگید کدومش درسته؟! الان من باید برم پاسمو تعویض کنم؟ |
|