01-05-2012, 12:47 AM
یک سوال فنی دارم، اونم اینکه مدارک را به چه صورت به امان ارسال میکنند؟ خود مدارک را با پست میفرستند یا اسکن میکنند با اینترنت میفرستند؟ یا روشهای دیگه؟
مدارک مورد نیاز برای ویزا- سفارت استرالیا
|
01-05-2012, 12:47 AM
یک سوال فنی دارم، اونم اینکه مدارک را به چه صورت به امان ارسال میکنند؟ خود مدارک را با پست میفرستند یا اسکن میکنند با اینترنت میفرستند؟ یا روشهای دیگه؟
01-05-2012, 10:15 AM
(01-05-2012, 12:47 AM)Pasha نوشته: یک سوال فنی دارم، اونم اینکه مدارک را به چه صورت به امان ارسال میکنند؟ خود مدارک را با پست میفرستند یا اسکن میکنند با اینترنت میفرستند؟ یا روشهای دیگه؟تا جایی که یادم میاد اون شخصی که زمان ما مدارک رو از من تحویل گرفت گفت که ارسال مدارک با پست صورت میگیره، ولی اگر به هر دلیلی کیس افیسر شما در امان از شما مدرک اضافی بخواد، شما باید اسکن آن را با ایمیل برای او بفرستید .
14-05-2012, 06:34 PM
سلام
در مورد فرصت مطالعتی چند نکته هست که عرض میکنم امیدوارم مفید باشه. دوستانی که میخوان از بورس وزارت علوم استفاده کنند، وزارت علوم ازشون مدرک زبان میخواد. البته فرقی نداره که تافل، آیلتس یا تولیمو یا MCHE باشه. برای ویزای فرصت مطالعتی باید ویزای Subcalss 442 گرفت. این نوع ویزا از سفارت استرالیا صادر نمیشه و مستقیما از خود استرالیا میاد و فقط گرفتنش از سفارت استرالیا توی تهران هست. این نوع ویزا هم قسمت بین الملل همون دانشگاهی که میخوان برین اونجا براتون کاراشو انجام میده. اینکه نیاز به مدرک زبان هست یا نه بستگی به خود دانشگاه داره که ازتون بخواد یا نه. ولی در حالت کلی مدرک زبان نمیخان. همچنین تا اونجا که من فهمیدم اصل مدارک لیسانس و ارشد هم نیازی نیست. مدارک اصلی که ازتون میخوان 1. نامه بورس از دانشگاه یا تمکن مالی خودتون و یا ترکیبی از هر دو 2. معرفی نامه دانشگاهی که هستین که نشون بده دانشجوی دکتری داخل هستین 3. توصیه نامه استادایی که تو ایران باشون کار میکنید. البته همه اینا منوط به ارتباط گرفتن با استادی هست که میخوان برین. در مورد ویزا نکته دیگه اینه که subclass 442 تا یک سال اعتبار داره پس لزوما فرصت مطالعاتی 6 ماه نیست و بستگی به خواست خودتون و استادتون داره. یک شانس بزرگ برای سهولت کار اینه که استادی که در استرالیا هست قبلا دانشجوی فرصت مطالعاتی داشته باشه در این صورت خیلی بهتر با روند کار آشناست. پس سعی کنید دنبال همچین استادایی باشین یا حداقل استادی باشه که پست داک ایرانی داشته باشه (البته تعدادشون کمه). اگه نکته ای هست که دوستان میدونن و من نگفتم و نمی دونم خوشحال میشم از تجربیات هم استفاده کنیم.
07-06-2012, 10:19 AM
سلام دوستان
من برای بورس یه مرکز تحقیقاتی تو استرالیا اپلای کردم و اکسپت شدم. تو ایمیلش اومده که تا سپتامبر باید اونجا باشم. متاسفانه نمره ی تافل من 530 کاغذی هست و فرصت ازمون مجدد تا سپتامبر ندارم. این پوزیشن کاری در همون مرکز انجام میشه منتها چون دکترا هست با یه دانشگاه هم پارتنر شده. ایا میتونم ویزا بگیرم؟
07-06-2012, 11:25 AM
(07-06-2012, 10:19 AM)Mahmoudb نوشته: سلام دوستانتبریک میگم محمود جان راستی مگه اینجا ارشدت تمام شده؟!! یک سوال دیگه: چرا دیگه فرصت نداری تافل بدی؟!! الان ما june هستیم و تو میتونی تا یک کلاس فشرده تافل بری در جایی که من گفتم بهت و خودت رو به سطح خوبی برسونی.با من در تماس باش.
17-07-2012, 12:33 PM
آیا اطلاعاتی درمورد تغییرات در سفارت دارید؟ شنیدین که اون مدت سه ماهه برای حساب بانکی رو برداشتن؟
18-07-2012, 04:17 PM
(17-07-2012, 12:33 PM)حافظی نوشته: آیا اطلاعاتی درمورد تغییرات در سفارت دارید؟ شنیدین که اون مدت سه ماهه برای حساب بانکی رو برداشتن؟ممنون از اطلاعاتتون، خبر خوبی بود. همونطور که گفتید الان من در این لینک که نگاه کردم، شرط حساب بانکی 3 ماهه رو حذف کرده اند. بنا به این شرط تمام متقاضیان تمکن مالی که از بانک میگرفتند، مبلغ آن میبایست 90 روز دست نخورده میبود که خیلی ها رو دچار مشکل میکرد. ولی خوشبختانه الان دیگر این شرط وجود ندارد. اگر اطلاعات تازه تر دیگری در دست دارید، لطفاً در اینجا قرار دهید. .
با سلام دوستان اگه یادتون باشه قبلا سفارت کارت پایان خدمت نمیخواست ولی الان اضافه شده آیا با معافیت تحصیلی هم درخواست رو قبول میکنن که ویزا بدن الان و بدون کارت معافیت یا پایان خدمت و با داشتن پاسپورت معتبر؟؟
(07-08-2012, 11:45 AM)kamran نوشته: با سلام دوستان اگه یادتون باشه قبلا سفارت کارت پایان خدمت نمیخواست ولی الان اضافه شده آیا با معافیت تحصیلی هم درخواست رو قبول میکنن که ویزا بدن الان و بدون کارت معافیت یا پایان خدمت و با داشتن پاسپورت معتبر؟؟تاجایی که یادمه قبلاً کارت پایان خدمت جزو مدارک مندرج خواسته شده بود، ولی اگر نشان نمیدادید ایرادی نمیگرفتند. آیا شما تغییر دیگری غیر از این مشاهده کرده اید؟ با معافیت تحصیلی هم میتوانید. همان کپی نامه نظام وظیفه به وزارت علوم به فارسی را نشان بدهید، کفایت میکند. (07-08-2012, 11:47 AM)kamran نوشته: یه سوال دیگه آیا سفارت مدرک آیلتس با تاریخ 2/5 سال پیش رو قبول میکنه؟؟خیلی بعید میدونم، سفارت در مورد مدرک آیلتس سخت گیر است و این یکی از معدود مدارکی است که آفیسر هنگام دریافت مدارک آنرا به دقت کنترل میکند. بهتره یک امتحان آیلتس با نمره خوب بدهید، بعد از آمدن به استرالیا به آن نیاز خواهید داشت(برای نوشتن CDR و غیره) .
|
|