06-11-2013, 08:26 PM
(06-11-2013, 08:01 PM)'7nim' نوشته: با سلام
من 2 تا توصیه نامه گرفتم از استادام.الان این 4 دانشگاه برای پذیرش مد نظرمه که فقط اولی برای رشته من تابع uni assit هست.
tu chemnitz,magdeburg,clausthal,braunschweig
پس با این وجود برای htw berlin هم با B1 درخواست میدمو شانسمو امتحان می کنم.البته htw berlin ایمیل من رو جواب داد گفت حتما باید مدرک C1 داشته باشید توی سایشتم همینون نوشته.اما بعضی دانشگاه ها مثل اینا که میخوام اقدام کنم نوشته موقع درخواست B1 لازمه اما برای سر کلاس رفتن B2 رو میخواد.یعتی من بعد پذیرش گرفتنم باید آلمان یا ایران سر کلاس برم و مدرک B2 بگیرم بعد سر کلاس بشینم.
حالا من برای Uni assist یعنی دانشگاه کمنیتز یا برلین باید اسکن ریکام رو بفرستم اما برای دانشگاه های دیگه باید خود ریکام رو بفرستم؟خوب این طوری باشه من 3 یا 4 تا ریکام میخوام.میشه ازشون کپی رنگی بگیرم یا نه باید 4 تا بنویسم بدم امضا کنن؟چون شاید تا اون موقع تعداد دانشگاه هام بیشترم شد یعنی 7و8 تا مثلا.اون موقع تکلیف چیه؟باید به تعداد امضا بگیرم؟از استاد زشته.شایدم قبول نکنه.یعنی اگه کپی رنگی بگیرم بفرستم بفهمن ایراد می گیرن یا نه اصلا معلوم نمیشه یا بشه ایرادی نداره؟راهی نیست ابتدا برای بررسی اولیه به استاد یا همون بخش بین المللی دانشگاه عین uni assist اسکن مدارک رو بفرستیم بعد اگه تایید کردن پست کنیم برای پذیرش یا ثبت نام؟چون واقعا استادم امضا کرده حالا کپی رنگی بگیرم فقط کار خودمو استادو راحت کردم.البته من تو این دانشگاه ها ندیدم راجع به ریکام ننوشته باشن اما لازمه درسته؟یعی لازمم نباشه تو پذیرش شانسمو بالا میبره دیگه نه؟
مورد دیگه اینکه تو یه دانشگاه خوندم نوشته بود که مدرک کارشناسی باید 7 ترمه باشه.برای من بیشتر از 8 ترم بوده مشکلی پیش میاد؟یعنی این موضوع جز باید هاست و یا فقط شانس پذیرشو بالا میبره تموم کردن تو 7 ترم؟
بله. مشکلی نداره. شما توصیه نامه رو بگیر و برای دانشگاههای متعددی با کپی رنگی ارسال کن.
راجه به ریکام نوشته نیست اما من خودم ارسال کردم. به هر حال جزو حداقل های بسیاری از دانشگاهها نیست اما بودنش هم مهمه.
من این مورد 7 ماه یا کمتر و بیشتر رو باهاش برخورد نداشتم.!!!! به هر حال نباید سنوات یا مدت تحصیلت بطول بکشه. به طبع 8 ترم بصورت نرمال در همه جا پذیرفتنی است.
راجه به ریکام نوشته نیست اما من خودم ارسال کردم. به هر حال جزو حداقل های بسیاری از دانشگاهها نیست اما بودنش هم مهمه.
من این مورد 7 ماه یا کمتر و بیشتر رو باهاش برخورد نداشتم.!!!! به هر حال نباید سنوات یا مدت تحصیلت بطول بکشه. به طبع 8 ترم بصورت نرمال در همه جا پذیرفتنی است.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public