02-05-2015, 10:06 PM
(30-04-2015, 06:15 PM)Mr-Voltage نوشته:سفارت برای دوره های بدون برگه لدمیشن بعید میدونم ویزا بده. شما بهتره درخواست ادمیشن دوره زبان کره ای کنید.
ایا دانشگاه شما Ehwa woman university هست؟
بله اون مخفف 이화여자대학교 هست
تهیه ی ویزای C3 برای دوره های short term program تو همه ی دانشگاه های کره بر عهده ی دانشجو هست
طبق گفته ی شما که میگید بعیده بدن به نظرتون یکم عجیب نمیشه؟ پس یعنی کلا هیچوقت ما ایرانیا نمیتونیم دوره های short term program رو انتخاب کنیم..درحالی که کشورهای دیگه اصلا برای ویزای ۳ماهه نیاز به admission letter ندارن و میرن سفارت ویزا میگیرن
چون دانشگاه اول از من ویزای c3 خواست و وقتی من شرایط ایران رو گفتم با رییس دانشگاه صحبت کردن و قرار شد من اول مدارکم رو بررسی کنن و هزینه هارو بدم بعدا با برگه ی receipt of admission and tuition fee که برام پست میکنن اقدام به گرفتن ویزای سه ماهه بکنم
من نامزدم کره ای هستن.اگر سفارت به من ویزا ندادن میتونم به نامزدم بگم که برام دعوت نامه بفرستن.فقط میدونید چه مدت طول میکشه کارای دعوت نامه؟
چون من کلاسام ۱۰تیر شروع میشن. و دعوت نامه ی کشورهای دیگه تا جایی که اطلاع داذم ۲-۳ماه طول میکشه...اگه دعوت نامه طول میکشه خیلی از طریق آزانس مسافرتی میتونم اقدام کنم؟ یا با ویزای توریستی هم نمیتونم؟