سلام دوستان من از یک آکادمی زبان پذیرش گرفتم . به نظر شما با داشتن I_20 & enrollment letter شانس گرفتن ویزام چقدره؟ ممنون میشم اگه کسی که اطلاعات داره کمکم کنه و یک عمر دعا گو خواهم بود
گرفتن ویزای امریکا با داشتن پذیرش زبان
|
06-08-2012, 02:53 AM
چند سال پیش گرفتن ویزا با داشتن پذیرش زبان خیلی سخت بود و در اکثر موارد ویزا نمیدادند. نمیدونم در سالهای اخیر اوضاع فرقی کرده یا خیر. دوستان دیگه شاید خبر داشته باشند و پاسخ بدند.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
12-01-2013, 10:05 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 12-01-2013, 10:06 PM توسط alirezakhan.)
من برای دوره زبان از دانشگاه امریکا I20 گرفتم به نظر شما از کدوم کشور اقدام کنم ؟ به عنوان مثال مالزی بهتر از باکو یا ترکیه یا ارمنستان و یا جاهای دیگه هست؟؟؟ و اینکه اصلا احتمال دادن ویزا چه قدر است؟؟
من قبلا ویزای توریستی استرالیا رو گرفتم این مورد می تونه بهم کمکی بکنه ؟؟؟ من مدرک فوق لیسانس هم دارم با سپاس
13-01-2013, 01:51 AM
همون طور که در بالا گفتم تا اونجا که من خبر دارم گرفتن ویزا برای دورههای زبان چندان ساده نیست و حداقل در گذشته معمولا ویزای F-1 نمیدادند ولی نمیدونم در یکی دو سال اخیر آیا تغییر مهمی در این سیاست به وجود اومده یا خیر.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
01-02-2013, 02:43 PM
با سلام به دوستان . آیا کسی میدونه که با داشتن پذیرش زبان از دانشگاه FIU شانس گرفتن ویزای آمریکا چقدره ؟ البته از لحاظ مدارک مالی و دارایی ها ، می تونم دو تا سند خونه ارایه بدم و حساب بانکی نسبتا مناسبی هم دارم ؟؟؟؟ لطفا اگه اطلاعاتی در این زمینه دارید کمکم کنید چون زمان کمی دارم . متشکرم
03-02-2013, 10:36 PM
بستگی به نوع پذیرش شما داره. اگر پذیرش برای گرفتن مدرک لیسانس، فوق لیسانس، یا دکترا در زبان انگلیسی هست، شانس گرفتن ویزا دارید، اما برای دورههای زبان انگلیسی که تقریبا به صورت کلاس زبان هست، سخت ویزا میدهند.
04-02-2013, 12:22 AM
دوستای خوبم برای دوره های زبان به هیچ عنوان امریکا و کانادا ویزا نمیدن فقط انگلستان هست که به کالج زبان ویزا میده
08-02-2013, 01:33 PM
من برای دوره زبان دانشگاه washington میرم که شهریه هم قرار بدم
احتمالش چند درصد هست که ویزا f1 بدن؟ و از کدوم سفارت درخواست بدم؟
10-02-2013, 10:20 PM
علیرضا جان
همون طور که در پستهای قبلی گفته شده، احتمال گرفتن ویزا با پذیرش زبان بسیار پایین هست. در بین سفارتهای اطراف ایران، آنکارا و ارمنستان در چند ماه گذشته خوب بودهاند، اما باز هم به این معنی نیست که احتمال ویزا گرفتن با پذیرش زبان از این کنسولگریها زیاد باشه.
11-02-2013, 11:55 PM
علیرضا جان اصلا به دوره زبان ویزا نمیدن من این تجربه رو 2 سال پیش داشتم اگه اون موقع اطلاعات الانو داشتم هیچ اقدامی نمیکردم بهتون قول میدم که نتیجه نمیگیرید فقط وقت و پولتون رو از دست میدید امریکا و کانادا به دوره های زبان و حتی لیسانس ویزا نمیدن
سفارت عشق آباد جدبدا من شنیدم خوب ویزا میده البته درحد شنیدن از دیگران اما خودم با وجود اینکه پذیرش از دانشگاه آمریکایی داشتم برای master و رفتم ارمنستان اما ویزا نگرفتم متاسفانه پس در واقع میشه گفت هیچ تضمینی نیست (08-02-2013, 01:33 PM)alirezakhan نوشته: من برای دوره زبان دانشگاه washington میرم که شهریه هم قرار بدم |
|