(05-05-2012, 02:02 PM)amin_mb نوشته: سلام دوست عزیز!
میشه بیشتر مطلب را باز کنید، که از کجا متوجه شدید که نروژ سخت تر میگیره!؟
ببینید نمی تونید فاند آلمان را با زندگی در نروژ مقایسه کنید! حتی شما نمی تونید میزان پول دریافتی را برای یک شهر با شهر دیگر مقایسه کنید!
اصولا کشورهای اسکاندیناوی و اروپایی برای دکتری خودشون حقوق پرداخت می کنند نه بورس (اسکولارشیپ) نه فاند!
به عنوان مثال شما برای دکتری در هلند که شغل محسوب میشه، حقوقی دریافت می کنید که فقط برید درس بخونید نه کار دیگه ای انجام بدهید!
اما مثلا سوئد، در موقعیت های دکتری که باز میشه، اغلب اشاره می کنند که حقوق دریافتی 80 درصد برای تحقیق و 20 درصد برای تدریس و امور دانشکده ای است!
بنابراین لزومی نداره که هر جایی حقوق داد، باید هر کاری انجام بدهید!
کشورهایی مثل هلند، دانمارک، سوئد و نروژ، معمولا حقوق را طوری تعریف می کنند، که یک زندگی متاهلی با یک فرزند بیر تا بیر گذرانده بشه!
نکته مهم دیگه در اروپا، اینه که برای دکتری پوزیشن باید تعریف شده باشه، که امسال متاسفانه نسبت به سالهای پیش به خاطر وضع اقتصادی ضعیف تر اروپا، پوزیشن های دکتری خیلی کمتر شده! بنابراین ممکن هست به چشم بیاد که سختگیرانه تر عمل میشه!
فاکتور مهم دیگه تو پذیرش دکتری در این پوزیشن ها نسبت به کل رزومه، داشتن سابقه تحقیق و پژوهش کاملا مرتبط با پروژه تعریف شده هست که این فاکتور نیز، پذیرش های دکتری را سختگیرانه تر نشان خواهد داد.
موفق و موید باشید!
ممنون از پاسخ سریع شما
در رابطه با سخت گرفتن با توجه به رنکینگ منظور من سختگیری بیش از حد نسبت به معدل هست.
من دانشگاه تهران بچلور خوندم. واقعا از پاس کردن درسها در اونجا خندم میگرفت از بس که راحت بود. و همینطور ازدوستان ارشد هم اطلاعاتی داشتم که براحتی همراه با کار معمول زندگی خوب و خوش و خرمی رو همراه با درس طی میکردند.
اما اینجا در هندوستان شما میتونید از جاهای دیگه هم آمار بگیرید ببینید راست میگم یا گزاف.
یک دانشجوی همون دانشگاه تهران یا مثلا شریف رو بیارید در بطور مثال کالج فرگوسن دانشگاه پونا.
اگر این دانشجوی نخبه تونست حتی براحتی پاس کنه (یعنی از صد نمره فقط 40بگیره )جایزه داره.
خود بنده و همسرم با اینهمه درس خوندن و با توجه به پاس کردن هر درس که باید حداقل 20صفحه مطلب انگلیسی اونهم با ادبیات بریتیش بنویسید معدلمون شده 55از صد.
اونوقت یه چنین دانشگاههایی که نروز هم از اون دسته هستند بدون در نظر گرفتن اینمساله براحتی مارو با معدل گل و بلبل ایران مقایسه میکنند. که از پایه و اساس غلطه. شما یه ارشد نشون بده در ایران که معدلش زیر 16باشه. منکر نیستم که وجودداره ولی واقعا چند درصد؟؟؟!
همین اولین سخت گیری بیخودیه که اصلا در نظر نمیگیرن بنده چند تا مقاله بین المللی دادم یا پروپوزال بنده چی هست
لازم به ذکره پروپوزال بنده طرحیه که انقلابی در مارکتینگ آنلاین هست . اونقدر این پروژه پولساز و بزرگه که نمیشه واقعا همه طرح رو براحتی توضیح داد.
اصلا این دانشگاهها در نظ ر نمیگیرن که این پروپوزال فقط یه طرح روی کاغذ نیست و در نظر نمیگیرن که در روزمه بنده درج شده که بنده وبمستر سه وبسایت تجاری مرتبط با رشته هستم. و مسایلی از این دست
واقعا یک ارشد در ایران با توجه به اون منابع نخ نما(بطور مثال این دوستم که آلمان دکترای اقتصاد میخونند برام میگفت که بنده یکسال و نیم پیش از دکترا کلی واحد پاس کردم و اصلا دیدگاهم نسبت به اقتصاد خرد و کلان کاملا و بطور بنیادی عوض شده چرا که منابع دست اول و بروز نیست) چطور میتونه در سطح بین الملل حرفی برای گفتن داشته باشه؟؟!!
متاسفانه این مسایل رو دانشگاههایی از این دست در نظر نمیگیرند
سپاس