08-10-2014, 12:33 AM
(08-10-2014, 12:26 AM)'mgorji' نوشته: دوست گرامی سلام
میشه منبع این مطلب رو بفرمایید[img]images/smilies/confused.gif[/img]
این رو برای اون بندگان خدایی می نویسم که شرایط مشابه من دارند
امکان تامین هزینه برای گرفتن مستر رو حتی بدون پرداخت شهریه ندارم باید چه کرد؟ آیا اگر فیلد رو عوض کنم و به سراغ اقتصاد برم شانسی برام وجود داره؟
ممنون از راهنمایی شما
سلام دوست خوب
شما پستهای من را در فروم دنبال بفرمایید معمولا در بخش نتایج پذیرش یا ریجکت اوردم مثلا این پست
در مورد فایننس من تعداد معدودی را می شناسم که بورس مستر شدند ان هم با جی ار ای بالا و برخی هم مستر دوم بودند
اقتصاد و فایننس متاسفانه رشته هایی هستند که بورس شدن به علت تفاوت علمی بسیار دانشگاه های ایران و دنیا تقریبا غیر ممکن هست
والا من پیشنهاد می کنم اگر بدون شهریه هم جایی پذیرش مستر شدید برید
شما پستهای من را در فروم دنبال بفرمایید معمولا در بخش نتایج پذیرش یا ریجکت اوردم مثلا این پست
در مورد فایننس من تعداد معدودی را می شناسم که بورس مستر شدند ان هم با جی ار ای بالا و برخی هم مستر دوم بودند
اقتصاد و فایننس متاسفانه رشته هایی هستند که بورس شدن به علت تفاوت علمی بسیار دانشگاه های ایران و دنیا تقریبا غیر ممکن هست
والا من پیشنهاد می کنم اگر بدون شهریه هم جایی پذیرش مستر شدید برید
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]