(16-05-2019, 12:28 AM)M1KE نوشته: احتمالا شما زمان پر کردن فرم ها، درخواست گذرنامه دانشجویی کردین و نه عادی. یا هم که با دیدن مدارک دانشجویی تون فکر کردن مشمول هستین و به طور پیش فرض گذرنامه دانشجویی بهتون دادن. وگرنه قاعدتا با داشتن کارت پایان خدمت نباید این محدودیت سه بار در سال درج میشد. به نظرم بهشون ایمیل بزنید و توضیح بدین که نوع گذرنامه اشتباهی صادر شده (حدس میزنم نوع تسهیلات و هزینه گذرنامه برای دانشجویان مشمول متفاوت باشه بنابراین جدول هزینه های کنسولی رو چک کنید شاید باید هزینه بیشتری بپردازید). در صورتی که زمان کمه و مجبورین از همین گذرنامه استفاده کنید کارت پایان خدمت رو همراه داشته باشین اداره گذرنامه با دیدن کارت پایان خدمت، ممنوعیت خروج رو در سیستم کامپیوتری اش برمیداره هر چند در گذرنامه اون تاریخ از فلان تا فلان نوشته شده باشه (دست کم این کاری بود که من سال ۸۷ انجام دادم. الان رو اطلاع ندارم هنوز به این شکل باشه یا خیر).
(23-05-2019, 09:11 PM)Andre نوشته: پاسخ دفتر:
در کل این "اجازه دانشجویی" چیزی رو واسه من عوض نمیکنه. سوال اینجاست که، دفعه بعد مشکلی واسم ایجاد نمیشه وقتی که بخوام پاس رو تجدید کنم.
منظور از این مهر است هست که عوارض خروج از کشور ازتون نمیگیرن اگه برین ایران و برگردین اینجا خارج از کشور. شرطش هم همونی است که نوشته
برای همه دانشجوها صادق هست. البته تعجب کردم که دفتر منافع چنین لطفی رو بدون درخواست شما کرده!
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.