(28-08-2012, 01:28 PM)kian90 نوشته: فقط یه مورد دیگه محض اطمینان. برای تشکیل این پرونده تو وزارت علوم نیازی به فارغ التحصیلی که نیست؟ یعنی همون فروردین اردیبهشت میتونم واسه ی تمدید معافیت تحصیلیم اقدام کنم؟دوست من، برای تشکیل پرونده در وزارت علوم، یکی از مدارکی که لازم است "اصـل و تصـويـر گواهی فارغ التحصيلی (نامه دانشگاه به اداره نظام وظيفه)" است. یعنی مراحل اینگونه خواهد بود، شما از دانشگاه داخل فارغ التحصیل شده و گواهی فارغ التحصیلی رو دریافت خواهید کرد، سپس با مراجعه به وزارت علوم (همراه با نامه فارغ التحصیلی و نامه پذیرش از دانشگاه مقصد) اقدام به تشکیل پرونده خواهید نمود و ....منبع
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.