03-12-2015, 10:15 AM
(03-12-2015, 09:38 AM)ju1361 نوشته: دوستان ترجمه مدارکی که میخواهیم ببریم به کانادا باید مهر وزارت خارجه و دادگستری بخوره یا لازم نیست؟ جدیدا هزینه این مهر ها خیلی زیاد شده میخواستم اگر احتیاجی نیست هزینه اضافی ندیم.یه نفر میگفت مهر نزنید فوقش تو کانادا اگه لازم شد میدید یه مترجم تایید میکنه
سلام. وقت بخیر.
مدارکی که ترجمه می شن باید حتما تاییدیه دادگستری رو (به عنوان سازمان ناظر بر عملکرد دارالترجمه ها) داشته باشن.
در مورد برخی مدارک، اصلا ترجمه ایران قابل قبول نیست مثل گواهینامه
شما حتما باید گواهینامه اتون رو بدید مترجمی که سازمان مربوطه در شهر مورد نظر قبولش داره (در بریتیش کلمبیا میشه ICBC) ترجمه بکنه و تاییدیه اون سازمان رو هم بگیره که قابل استفاده باشه. من در ونکوور بابت ترجمه و تایید گواهینامه 25 دلار دادم.
در مورد شناسنامه، کارت ملی و سند ازدواج، طی این چهار ماه، هیچ استفاده ای ازشون نکردم، نه ترجمه و نه اصلش ولی اگر ترجمه می کنید حداقل تاییدیه دادگستری رو بگیرید، چون کارت ملی برای تمدید پاس ایرانی لازم خواهد شد.
در مورد تاییدیه تخفیف بیمه خودرو، پیشنهاد می کنم که نامه ها رو بیارید و اینجا ترجمه کنید. من بابت ترجمه تخفیف بیمه خودرو، برگی 20 دلار پرداخت کردم. البته قیمت برگی 50 دلار هم دادن.
اگر فرزند دارید، مدارک مدرسه اش نیاز به ترجمه نداره، ولی کارت واکسنش رو ببرید استیتو پاستور و بین المللی کنید.
اگر سوال دیگه ای در این مورد هست، بفرمایید در خدمت هستم.