11-01-2018, 09:24 PM
باسلام من پاس سفید گرفته بودم که برای مدت ۲ سال خارج از امریکا باشم وای پاس سفیدم را گم کرده ام ایا میتوانم مجددابرای گرفتن المثنا اقدام کنم اگه راهی داره راهنمای کنید ممنون
مراحل گرفتن برگه عبور | پاس سفید | Travel Document | Re-entry permit
|
11-01-2018, 09:24 PM
باسلام من پاس سفید گرفته بودم که برای مدت ۲ سال خارج از امریکا باشم وای پاس سفیدم را گم کرده ام ایا میتوانم مجددابرای گرفتن المثنا اقدام کنم اگه راهی داره راهنمای کنید ممنون
25-04-2018, 02:36 AM
سلام،
من و همسرم با داشتن گرین کارت چون باردار بودم مجبور به درخواست پاس سفید شدیم، یک سال دیگه وقت داریم از اعتبار پاس سفید، دخترم الان 6 ماهه شده و فکر می کنم باید قبل از ورود مجدد به آمریکا براش درخواست گرین کارت بدیم، میشه لطفا به ما اطلاعات بدید واقعا نمی دونیم باید چه کنیم، ما در استرالیا مقیم هستیم، ممنون میشم از پاسختون،
25-04-2018, 04:39 AM
گروهشون که F2A میشه و مراحل و مدارکش در اینجا توضیح داده شده:
https://www.uscis.gov/family/family-us-c...-residents ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
25-05-2018, 07:38 PM
(25-04-2018, 02:36 AM) نوشته: سلام،
17-05-2019, 10:13 PM
سلام من با لاتاری اومدم سال 2014 بعد از یک سال و دوماه به ایران برگشتم بخاطر جراحی شوهرم و یک سال و هشت ماه در ایران موندم چون همسرم اجازه پرواز نداشت بعد سال 2017 دوباره به آمریکا برگشتیم و دیگر تا الان از آمریکا خارج نشدم چقدر دیگر زمان لازم دارم برای سیتیزن شدن واگر الان برای ده روز بخوام از آمریکا خارج بشم آیا احتیاج به پاس سفید دارم یا با گرین کارت میتونم خارج بشم مقصدم ایران نیست و نمیخوام از پاس ایرانی استفاده کنم بسیار ممنونم از پاسخگویی تون .ضمنا ما یک سال و هشت ماه بیرون از آمریکا بودیم بدون پاس سفید ولی موقع ورود هیچ سوال و جوابی از ما نشد.
با توجه به اینکه خروج اولتون خیلی مدت دار بوده، زمان های قبل از اون به احتمال زیاد برای شهروندی نمیتونه استفاده بشه و از روزی که برگشتین باید حساب کنید بعد از ۳۰ ماه (دو سال و نیم حضور) اقدام کنید که قاعدتا همین امسال باید باشه. در زمان تشکیل پرونده می بایست پنج سال از گرفتن گرین کارت گذشته باشه و همین طور ۳۰ ماهش رو حضور داشته باشین. اگر وقتی ۳۰ ماه حضور تکمیل شد کمتر از سه ماه به پنجمین سالگرد اقامت مونده باشه همچنان میتونید تشکیل پرونده بدین (اگر مثلا جولای ۲۰۱۴ وارد شده باشین در حالت عادی جولای ۲۰۱۹ میشه ۵ سال ولی اگر بر فرض تا می ۲۰۱۹ شرط ۳۰ ماه رو به دست آورده باشین میتونید در همون می ۲۰۱۹ اقدام کنید).
برای سفرهای تا حدود شش ماه همون گرین کارت کفایت می کنه. ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
08-07-2019, 09:48 AM
سلام من یک بار پاس سفید رو گرفتم برای گرفتن دواره پاس سفید لازمه که پاس سفید قیلی رو جز مدارک بدم بهشون ؟
بله در بخش سوم، پرسش چهارم فرم تقاضای اولیه پرسیده شده که آیا قبلا اقدام کرده بودین یا خیر و در مورد مدت اعتبارش سوال شده و اینکه پیوست بشه (مگر اینکه گم شده باشه).
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
Aboriginal Proverb -
26-10-2019, 10:17 PM
سلام جناب مایک...من پدر و مادرم چند ماه دیگه باید برن سفارت با فرض گرفتن ویزا چند تا سوال داشتم..
اگه بخوان به محض ورود پاسپورت سفید بگیرن باید حتما دلیل خاص داشته باشن؟یعنی تو این مورد در حال حاضر سختگیری میکنن؟و برای تمدیدش تا 5 سال چطور؟باز هم مورد خاص نمیخواد؟ 2.هزینه برای هر دو نفر حدود همون 1000 دلار میشه درسته؟ 3.میتونن همون موقع برای من اقدام کنن؟(فرزند مجرد بالای 21 یعنی F2B)یعنی اگه برای پاسپورت سفید اقدام کنن مشکلی واسه پرونده من پیش نمیاد؟حتی اگه 5 سال خارج امریکا باشن؟ 4.پروسش (اقدام برای پاسپورت و کیس من)چند ماه طول میکشه؟ خیلی خیلی ممنون از وقتیکه میزارید.
26-10-2019, 10:17 PM
سلام جناب مایک...من پدر و مادرم چند ماه دیگه باید برن سفارت با فرض گرفتن ویزا چند تا سوال داشتم..
اگه بخوان به محض ورود پاسپورت سفید بگیرن باید حتما دلیل خاص داشته باشن؟یعنی تو این مورد در حال حاضر سختگیری میکنن؟و برای تمدیدش تا 5 سال چطور؟باز هم مورد خاص نمیخواد؟ 2.هزینه برای هر دو نفر حدود همون 1000 دلار میشه درسته؟ 3.میتونن همون موقع برای من اقدام کنن؟(فرزند مجرد بالای 21 یعنی F2B)یعنی اگه برای پاسپورت سفید اقدام کنن مشکلی واسه پرونده من پیش نمیاد؟حتی اگه 5 سال خارج امریکا باشن؟ 4.پروسش (اقدام برای پاسپورت و کیس من)چند ماه طول میکشه؟ خیلی خیلی ممنون از وقتیکه میزارید. |
|