21-10-2013, 12:46 AM
(20-10-2013, 11:54 PM)'soheilred' نوشته: با سلام به دوستان عزیزم.
می شه یکم بیشتر راجع به این مطلب توضیح بدین که ثبت نام تو لاتاری تاثیر منفی توی پروسه ی گرفتن ویزای دانشجویی داره یا نه.
من به ددلاین های امسال نمی رسم و می خوام برای سال دیگه اقدام به گرفتن پذیرش کنم. حالا اگه امسال من لاتاری ثبت نام کنم و مثلا برنده نشم، که خیلی هم محتمله، این مسئله تاثیر منفی ای بر روی دادن ویزای دانشجویی به من می ذاره.
(21-10-2013, 12:23 AM)'papillon' نوشته: سلام دوستان من میخواهم برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد به آمریکا بروم چند ساله که لاتاری شرکت نکرده و جلوی خود را گرفتم چون شنیدم کسی که در لاتاری شرکت میکنه دیگه نمیتونه ویزای تحصیلی آمریکارو بگیره حتی اگر بتونه از دانشگاهم پذیرش بگیره اما تو مصاحبه ردش میکنن چون میگن که قصد مهاجرتی داره کسی که لاتاری شرکت کرده نه قصد تحصیل میخواستم بدونم همچین چیزی صحت داره یا اینکه درحد شایعه و حدس گمانه و شانسیه شاید گیر بدن شاید ندن معلوم نمیکنه اگر این قضیه صحت داره آیا شما سراغ که کسی به این مشکل برخورده باشه؟ ممنون میشم اگر راهنمایی کنید با سپاس فراوان
کلا این مساله مورد ثابت شده ای نیست، دوستانی هستند که برای لاتاری شرکت کردند و بعد با ویزای دانشجویی وارد امریکا شدند. قانون نوشته شده ای برای این مورد وجود نداره که حتما ویزای دانشحویی ریجکت میشه در صورت شرکت در لاتاری[align=right]ولی به طور کلی برای کسی که میخواد با ویزای دانشجویی وارد امریکا بشه پیشنهاد میشه که در اون سال تو لاتاری شرکت نکنه تا - کم یا زیاد - ریسک در مورد گرفتن ویزا بوجود نیاره. واضحه که تصمیم نهایی با شخص متقاضیه
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge