(21-10-2013, 01:22 AM)'papillon' نوشته: بسیار ممنون و سپاسگزارم از شما من احتمالا ۱ یا ۲ ساله دیگر برای ویزای دانشجویی اقدام خواهم کرد پس امسال میتونم لاتاری شرکت کنم ولی میترسم چون ایمان دارم که موفق خواهم شد از دانشگاهای آمریکا پذیرش بگیرم نمیخواهم شانسم بخاطر فقط یکبار شرکت در لاتاری از بین بره چون من تا بحال لاتاری شرکت نکردهام ممنون میشم راهنماییم کنید. با سپاس
همونطور که گفتم متاسفانه اصلا در این مورد نمیشه دقیق صحبت کرد، بسیاری از دوستان قبل اومدن به امریکا در لاتاری شرکت کردند و مشکلی نداشتند، ولی برحال میتونه مورد منفی باشه...البته بعید میدونم کسی رو بخودی خود فقط بخاطر اینکه در لاتاری شرکت کرده دانشجویی ریجکت کنند
شما اگه برای سال دیگه میخواین دانشحویی اقدام کنید و سال دیگه میخواین امریکا باشید پیشنهاد میکنم در لاتاری شرکت نکنید ولی اگه بخواین در سالهای بعد اون دانشحویی بیاین نمیتونم نظر خاصی بدم، تاثیر منفی شاید بگذاره ولی بعید میدونم تاثیر خیلی زیادی بگذاره...متاسفانه این موارد اصلا روشن نیست و فقط از روی حدس و گمانه ... بازم تصمیم نهایی با خودتونه
شما اگه برای سال دیگه میخواین دانشحویی اقدام کنید و سال دیگه میخواین امریکا باشید پیشنهاد میکنم در لاتاری شرکت نکنید ولی اگه بخواین در سالهای بعد اون دانشحویی بیاین نمیتونم نظر خاصی بدم، تاثیر منفی شاید بگذاره ولی بعید میدونم تاثیر خیلی زیادی بگذاره...متاسفانه این موارد اصلا روشن نیست و فقط از روی حدس و گمانه ... بازم تصمیم نهایی با خودتونه
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge