(30-03-2016, 03:55 PM)سارا1373 نوشته: سلام
اولین پست من
امیدوارم پاسخمو بگیرم
من کسی دور برم نبوده اپلای کنه برای همین توی مسایل دقیــــــــــــــــــق مشکل دارم
من غیر انتفاعی هستم اما جز موسسات نیست و دانشگاه هستش و کلا خیلی اوکی هست
من معدلم و نمره تافلم بالاس
کلی تلاش و کوشش کردم خلاصه من تابستون برم درخواست ریزنمرات و دانش نامه بدم اذیتم نمیکنن ؟ یعنی تا ترم 6 حاضرن بدن ؟
قضیه گرفتنش تو دانشگاه غیرانتفاعی چطوریه ؟ بدو بدو داره ؟
من نمیدونم هیچی برم به آموزش چی بگم ؟ دانشگاه مقصدو انتخاب نکردم هنوز اگه چندتاشون آفیشال میخواستن من باید چند سری ازین مدارک درخواست کنم ؟
سلام،
خوش آمدید به فروم و آرزوی موفقیت،
سوال اول : گرفتن ریز نمرات تا ترم شش ؟!! چونکه شما غیر انتفاعی هستید مشکلی برای گرفتن ریز نمراتتون ندارید. کلا اونایی که پول تحصیل شون رو می ده راحت می تونند مدارکشون رو آزاد کنند. شما می رید آموزش و می گید ریز نمرات قابل ترجمه می خوام و officers ها هم زحمتش رو می کشند براتون.
سوال دوم: کل پروسه اش حدودا 2 هفته در بدترین شرایط طول می کشه. دانشگاه های تهران که یک روزه به شما می دهند.
سوال سوم: چند تا ترجمه کنید؟!! یه سری از دانشگاه ها زمانی که می خواهند پذیرش بدهند (in the admission process) نیاز به hardcopy های مدارکتون دارند. تعداد اینجور دانشگاه ها کم (من آمریکا رو می گم) و چند تایی هم کانادا. کلا دانشگاه های رنک (بالا) داغون این مدلی اند که نیاز به hardcopy مدارک دارند اونم به صورت افیشیال. من تجربه اروپا رو ندارم ولی چند تا از دوستام که اپلای کردند هیچی نفرستاند و همه چیز آپلودی بود.
تجربه خودم: اول از همه رزومه اتون رو آنالیز کنید با دیتابیس های موجود پذیرش های گذشته و حدود رزومه اتون رو در بیارید. بعد از اون با توچه به رنکینک های موجود(usnews) رنک مورد نظرتون رو انتخاب کنید. بعد مکاتبه کنید با اساتید وببینید چقدر جواب می گیرید. معمولا بچه هایی که می خواند 10 جا اپلای کنند تو آمریکا و کانادا، 5 تا ترجمه رسمی می کنند.
پیشنهاد خودم: اگه ترجمه می کنید خیلی کم ترجمه کنید چون شما می خواهید فقط شش ترم رو ترجمه کنید و در صورتی که قبول بشید باید دو ترم بعدی رو هم با قبلی ها ترجمه کنید که خرج زیادی است. راستی شما خودتون هم می تونید ترجمه کنید.
آرزوی موفقیت
خدایا ...
به من توفیق تلاش در شکست، صبر در نومیدی، رفتن بی همراه، جهاد بی سلاح، کار بی پاداش، فداکاری در سکوت، دین بی دنیا، مذهب بی عوام، عظمت بی نام، خدمت بی نان، ایمان بی ریا،خوبی بی نمود، گستاخی بی خامی، قناعت بی غرور، عشق بی هوس، تنهایی در انبوه جمعیت، و دوست داشتن بی آنکه دوست بداند،
روزی کن "شریعتی"