(24-12-2012, 07:10 PM)blur نوشته:سلام، سوال: روند ریپورت نمرات تو تعطیلات ممکنه مختل شه؟؟ من تو تعطیلات ریپورت کردم ممکنه تا اول ژانویه به دستشون نرسه و اپلیکیشنم ناقص بمونه؟:/ در بدترین حالت نمرات تافل و GRE چند روزه ریپورت میشه؟ ممنونم
درود. همونطوری که در سایت ETS هم ذکر شده است، نمرات 4 الی 7 کاری روز بعد از روزی که شما درخواستتون رو ثبت کردید به دانشگاه های مقصد ارسال خواهد شد. ضمن اینکه در تعطیلات هم پست فعال است، بنابراین فکر نمیکنم از بابت تعطیلات، نگرانی وجود داشته باشد. معمولا بعد از ارسال نمرات توسط ETS، با توجه به دانشگاه مقصد، بین 3 الی 5 روز کاری (امریکا) نمره شما به دانشگاه خواهد رسید. مسلما این زمان برای دانشگاه های کشورهای دیگر متفاوت خواهد بود. GRE هم از این لحاظ تقریبا مشابه TOEFL است.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.