(24-12-2012, 08:14 PM)blur نوشته:یه مشکل بزرگتری هم که هست اینه که من نمیدونم برا دپارتمان چی وارد کنم برا تافل .تو دوتا دانشگاه میخوام دوتا برنامه اقدام کنم. حتی اگه برنامه مهمتر رو در نظر بگیرم مثلا نمیدونم برا Plant molecular biology کشاورزی انتخاب کنم یا molecular and cellular biology چون یه جورایی در حوزه علوم گیاهی هست حتی تو تقسیم بندی دانشگاه. اگه هیچ کدوم از دپارتمان هارو انتخاب کنم چی میشه؟ نمیرسه به دستشون؟ من برا GRE گزینه not decided رو انتخاب کردم. نمیدونم الان کلاچجوریه واقعا!
معمولا و در حدود 95% موارد شما باید نمرات زبانتون رو به Graduate School گزارش کنید و عملا اون کدهای دپارتمان کارایی ندارند. مگر اینکه در سایت دپارتمان مربوطه ذکر شده باشد که نمرات مستقیما به دپارتمان گزارش شود که در این صورت حتما باید کد دپارتمان رو وارد کنید. ولی باز هم برای اطمینان میتونید از دانشگاه سوال بفرمائید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.