(08-10-2013, 09:33 PM)'GordAfarid' نوشته: سلام به همه دوستان عزیز
1-درمورد اینکه اگر بیشتر ازیک بار امتحان ibt رو بدیم نمرات اون امتحانی که خودمون انتخاب کنیم رو میشه report کرد کمی بیشترتوضیح میدین؟
یعنی اگرقبل امتحان اول کدها رو واردکرده باشیم ولی نخواهیم نمرات اون آزمون فرستاده بشه باید چی کارکرد؟ ازما برای فرستادن گزارش ها confirm میخواد؟
2-یه سوال دیگه هم داشتم،ددلاین یکی ازدانشگاه هایی که میخوام براش report بفرستم ماه مارس هستش، اگه تو اکتبر بفرستم وقبل سایر مدارک ام،خیلی زوده؟با خود دانشگاه بیشترازیک هفته است مکاتبه کردم ولی پاسخی نگرفتم.
ممنون میشم منو راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز،
1. شما نمره هر امتحانی که میخواین می تونید از پروفایلتون ریپورت کنید تا وقتی که زمانشون منقضی نشده باشه
2. اگه کدهارو وارد کنید و امتحان رو بدین دیگه نمیشه جلوشو گرفت...یه گزینه هست بعد پایان آزمون که اگه اونو بزنید نه به شما ریپورت میشه و نه به دانشگاه ها...
3. فکر کنم شما میخواید از ریپورت رایگان استفاده کنید. مشکلی نداره. نمرات در حالت نرمال شش ماه توسط دانشگاه نگهداری میشه...منتها شما قبل ددلاین حتما پیگیری کنید از admission office...نهایتش اینه که دوباره ریپورت می کنید..ولی قبل آزمون هم از ریپورت ها استفاده کنین...
1. شما نمره هر امتحانی که میخواین می تونید از پروفایلتون ریپورت کنید تا وقتی که زمانشون منقضی نشده باشه
2. اگه کدهارو وارد کنید و امتحان رو بدین دیگه نمیشه جلوشو گرفت...یه گزینه هست بعد پایان آزمون که اگه اونو بزنید نه به شما ریپورت میشه و نه به دانشگاه ها...
3. فکر کنم شما میخواید از ریپورت رایگان استفاده کنید. مشکلی نداره. نمرات در حالت نرمال شش ماه توسط دانشگاه نگهداری میشه...منتها شما قبل ددلاین حتما پیگیری کنید از admission office...نهایتش اینه که دوباره ریپورت می کنید..ولی قبل آزمون هم از ریپورت ها استفاده کنین...
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا