سلام،در اکثر دانشگاه های آمریکا وقتی که شما به صورت حضوری ثبت نام میکنین نباید دو سال از تاریخ امتحان تافل شما گذشته باشه (طبق مکاتبه ای که تعدادی از بچه ها با دانشگاه های آمریکا داشتن).
به محض اینکه دو سال از تاریخ تافل شما بگذره به صورت خودکار این آزمون از پروفایل تافل شما برداشته میشه انگار که اصلا امتحانی در این تاریخ ندادید و دیگه نمیتونین ریپورتش کنین.
شما میتونین قبل از اینکه اکسپایر بشه ریپورت کنین ولی اینکه موقع بررسی اپلیکیشن ها آیا مدرک تافل شما رو معتبر میدونن یا نه باید از خود دانشگاه بپرسید چون دانشگاه به دانشگاه فرق میکنه. اگر معتبر دونستن ولی گفتن که موقع حضور در دانشگاه باید نمره تافل داشته باشید این هم بپرسید که آیا نمره تافل جدید باید مشابه قبلی باشه یا همین که مینیمم دانشگاه برآورده بکنه کافی هست.
به محض اینکه دو سال از تاریخ تافل شما بگذره به صورت خودکار این آزمون از پروفایل تافل شما برداشته میشه انگار که اصلا امتحانی در این تاریخ ندادید و دیگه نمیتونین ریپورتش کنین.
شما میتونین قبل از اینکه اکسپایر بشه ریپورت کنین ولی اینکه موقع بررسی اپلیکیشن ها آیا مدرک تافل شما رو معتبر میدونن یا نه باید از خود دانشگاه بپرسید چون دانشگاه به دانشگاه فرق میکنه. اگر معتبر دونستن ولی گفتن که موقع حضور در دانشگاه باید نمره تافل داشته باشید این هم بپرسید که آیا نمره تافل جدید باید مشابه قبلی باشه یا همین که مینیمم دانشگاه برآورده بکنه کافی هست.
(06-12-2013, 05:03 PM)'IE-Master' نوشته: با سلام. من یه سوالی در خصوص اعتبار نمره تافل داشتم. فرض کنید من ژانویه 2012 امتحان تافل داده و نمره ای کسب کرده ام. در صورتی که بخوام برای پائیز 2014 (امریکا و کانادا) اقدام کنم آیا این نمره اعتبار داره؟ یه جور دیگه سوال رو مطرح کنم که یکم شفاف تر بشه این موضوع واسم. اینکه میگن اعتبار هر نمره 2 سال هست آیا دانشگاه مورد نظر این 2 سال رو از شروع ترمی که من باید اونجا باشم حساب میکنه؟ یا اینکه تو اون بازه ای که باید اپلای کرد اگه نمره من هنوز اعتبار داشته باشه قضیه حله؟ خواهش میکنم کسی اگه جواب این سوال رو می دونه به من کمک کنه.