31-12-2013, 12:43 PM
(31-12-2013, 12:08 PM)'tannazjhn' نوشته: هر دم از این باغ بری می رسد/تازه تر از تازه تری می رسد[img]images/smilies/cry.gif[/img]
دوستان هنوز مشکل توصیه نامه ام حل نشده،دانشگاه اورگون ایمیل زده که ریپورت نمرات تافل به دست ما نرسیده!!!! من هفته دوم مهر امتحان دادم و کد این دانشگاه تو ریپورت های مجانی که می تونستیم بدیم دادم!!!!![img]images/smilies/undecided.gif[/img] به من هم فقط تا 7 ژانویه وقت دادن. یعنی اگر بخوام یه ریپورت الکترونیک دیگه سفارش بدم هم دو هفته طول می کشه!!!!!!!!![img]images/smilies/huh.gif[/img] من چی کار کنم؟؟! پیشنهادی دارین؟؟[img]images/smilies/sad.gif[/img]
سلام طناز جان
شما سریعا یک ایمیل به Graduate office بزنید و همین توضیحات اینجا رو به اونها هم بدید آخر نامه بگید که در حال مکاتبه با ETS هستید و حداقل 2 هفته طول میکشه تا یک کارنامه دیگه Report کنید. او نها هم 100 درصد قبول میکنند و بهتون وقت میدهند.
بعد ایمیل بزنید به ETS و بپرسید که جرا کارنامه Report نشده با اینکه توی 4 تا Report مجانی بوده سعی کنید تو نامه confirmation code امتحان و روز امتحان رو لجاظ کنید و همینطور تو نامه هم بزنید که Deadline دانشگاه داره میگذره و موقعیت حساسه. نهایتا اگه جواب ندادند یک report دیگه درخواست بدید. فک نکنم کار دیگه ای بشه کرد
امیدوارم مشکلتون حل بشه
شما سریعا یک ایمیل به Graduate office بزنید و همین توضیحات اینجا رو به اونها هم بدید آخر نامه بگید که در حال مکاتبه با ETS هستید و حداقل 2 هفته طول میکشه تا یک کارنامه دیگه Report کنید. او نها هم 100 درصد قبول میکنند و بهتون وقت میدهند.
بعد ایمیل بزنید به ETS و بپرسید که جرا کارنامه Report نشده با اینکه توی 4 تا Report مجانی بوده سعی کنید تو نامه confirmation code امتحان و روز امتحان رو لجاظ کنید و همینطور تو نامه هم بزنید که Deadline دانشگاه داره میگذره و موقعیت حساسه. نهایتا اگه جواب ندادند یک report دیگه درخواست بدید. فک نکنم کار دیگه ای بشه کرد
امیدوارم مشکلتون حل بشه