31-12-2013, 01:03 PM
(31-12-2013, 12:43 PM)'yousi' نوشته:سلام طناز جان
شما سریعا یک ایمیل به Graduate office بزنید و همین توضیحات اینجا رو به اونها هم بدید آخر نامه بگید که در حال مکاتبه با ETS هستید و حداقل 2 هفته طول میکشه تا یک کارنامه دیگه Report کنید. او نها هم 100 درصد قبول میکنند و بهتون وقت میدهند.
بعد ایمیل بزنید به ETS و بپرسید که جرا کارنامه Report نشده با اینکه توی 4 تا Report مجانی بوده سعی کنید تو نامه confirmation code امتحان و روز امتحان رو لجاظ کنید و همینطور تو نامه هم بزنید که Deadline دانشگاه داره میگذره و موقعیت حساسه. نهایتا اگه جواب ندادند یک report دیگه درخواست بدید. فک نکنم کار دیگه ای بشه کرد
امیدوارم مشکلتون حل بشه
من کیم؟ اینجا کجاست؟ اصلا من زنده ام؟ میشه یه روز پاشم و ببینم همه مشکلات حل شده؟!!!![img]images/smilies/confused.gif[/img] هر روز صبح که از خواب پا می شم و ایمیلم رو باز می کنم یه ایمیل جدید میگیرم که با خوندنش یه مشکل جدید به مشکل هام اضافه می شه!!!![img]images/smilies/sad.gif[/img] [img]images/smilies/cry.gif[/img]به دانشگاه ایمیل زدم و همه حرف هایی که پیشنهاد دادین رو گفتم علاوه بر این یوزر نیم و پسووردم رو در ای تی اس هم توهمون ایمیل براشون فرستادم. به نظرتون کوتاه میان برن با یوزر نیم و پسوورد برن توپروفایلم در ای تی اس خودشون نمره هام رو ببینن؟ یا از این کار بدشون میادو من کل شانسم رو از دست می دم؟[img]images/smilies/rolleyes.gif[/img]
کاه بودن ننگ است/کاه بودن ننگ است ،کوه می باید بود ./هان ای کوه بلند ، ای سراپا همه بند/از تواین تجربه آموخته ام ،/که نلرزد دلم از غرش ارابه سنگین زمان/و/هراسی ندهم راه به دل از طوفان/کاه بودن ننگ است/کوه می باید بود/کوه .... می باید بود.