(01-07-2015, 04:31 PM)mahdi.khoie نوشته: : )) معلوم نیست چیکار میکنن واقعا!
خیلی ممنونم از پاسختون.
کانادا - دانشگاه École Polytechnique de Montréal
راستش چون فعلا تا زمان اپلای وقت هست میگم وایسم کارنامه اصلی بیاد یهو همونو بفرستم. آخه این دانشگاه تنها دانشگاهیه که خیلی بد جواب میده (با تاخیر زیاد یا اصلا جواب نمیده!) و به نظر بیشتر کارمنداش فقط فرانسه بلدن واسه همین این مکاتبات هم ممکنه بی ثمر باشه میخوام ریسک رو کمتر کنم.
من تو پروفایل ETS آدرس منزل رو دارم. یعنی الان باید اونو عوض کنم آدرس سنجش رو بزنم؟ یا همین که یکی از 4 کد رایگان تافل، کد مرکز آزمون سازمان سنجش رو زدم کفایت میکنه و کارنامه میرسه به دست سازمان سنجش؟
خیلی ممنون
درود
کی امتحان دادید؟! حالا که مصر هستید حتما کارنامه اصل باشه، به این آدرس ایمیل بزنید:
toeflsupport4iran@ets.org
و بگید کارنامتون رو اصلا فرستادن یا نه. معمولا اگر نفرستاده باشن احتمالا خودشون میگن آذرس رو تغییر بدید یا دقیقتر کنید.
سالهای قبل روال اینطوری بود که حدود 2 ماه بعد از امتحان به افراد ایمیل میزدند که برو کارنامت رو از مثلا سنتر سنجش بگیر. اگر کد رو سازمان سنجش زدید نگران نباشید اونجا میرسه، ولی بازم یه ایمیل بدید.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.