15-03-2015, 03:59 PM
(15-03-2015, 12:06 PM)'f_goo' نوشته:از اونجایی که یه مدت کارم زیاد به این اداره های بیمه می خورد و تا جایی که من متوجه شدم، سیاست هر کدوم از شعبه ها تو این جور موارد فرق می کنه. ببینید به نظرم یه خورده باید تو این جور اداره ها سیاست به خرج بدید، مثلا
- مواقعی که سرشون خیلی شلوغه یا عصبانین ازشون سوال نکنین، وقتی کیفشون کوکه سوالتونو بپرسین.
- باهاشون مثل گل با ملاطفت و عطوفت برخورد کنین [img]images/smilies/heart.gif[/img]
- سعی کنید چهره شناسی کنید و اگه مثلا تو یه باجه چند تا کارمند هستن از لحاظ اخلاقی بهترینشونو انتخاب کنین و روابط حسنه ایجاد کنید [img]images/smilies/shy.gif[/img]
من یه نفر که حوصله این سیاستا رو ندارم[img]images/smilies/smile.gif[/img]. امروز باز رفتم شعبه 22 خانمه اول گفت نمیدیم و این حرفا بعد یه خورده رفتم رو مخش و دید کوتاه نمیام یه فرم جمع آوری رو بهم داد و منم پر کردم. بعد بردم دبیرخونه گفت اواخر فروردین پروندت از شعبه 18 میاد و گرفتن سابقت از عسلویه دو سه روز بیشتر طول نمی کشه و بیشتر زمان به خاطر گرفتن پرونده از 18 طول می کشه. بعد بهم گفت خودت فردا برو 18 و پروندتو بگیر بیار اینجا که کارت خیلی زودتر راه میفته. البته اگه بهت دادن که یه کم سخته. منم یا فردا می رم یا پس فردا.