13-03-2015, 12:38 PM
(13-03-2015, 12:01 PM)'matraki' نوشته: من یوزر matraki هستم. من امتیاز بیمه رو میارم بصورت کامل چون 9 سال سابقه کاردارم و بیمه هم بصورت میوسته برام تو NOC 5125 رد شده ولی مشکل من اینجاست که من همزمان با کار در یکی از شرکت های قبلی یک دوره آزمایشی 3 ماهه رفتم که بعدا منوجه شدم چون به من حقوق کامل فول تایم رو میدادن اسم من رو برای سه ماه تو لیست بیمشون رد کرده اند ولی من تو فرمهام اسم اون شرکت رو نیاورده بودم.
حالا نمیدونم فقط سابقه اون 9 سال رو ببرم ترجمه یعنی قبل اون رو ابراز نکنم ؟
مشکل بعدیم اینه که contract که ازم خواستند مربوط به شرکت قبلیم بوده که اونجا فقط 2 سال کارکرده بودم و الان اون شرکت منحل شده و از اون شرکت فقط یکماه بیمه برام رد شده اونم میان دوره یعنی حدو 5 ماه قبل از خروج من از اون شرکت که واقعا نمیدونم چرا برام بیمه رد شده؟ اصلا قرار نبوده بیمه بگیرم از اون شرکت!!!!
خیلی پروندم پیچیده شده...ولی اگه فقط سابقه اون 9 سال رو بدم مشکلم حل میشه ففط ترسم از اینه که برن سایت رو چک کنند!!
پیشنهادی ندارید برای من؟
دوست عزیز جواب این سوال رو که آیا اونا سایت رو چک میکنن یا نه رو فقط تجربه میتونه بده.یعنی کسی 3 سال مثلن در جریان امور مهاجرت بوده باشه و با کیس های مختلف درگیر بوده باشه.که خب این میشه وکیل مهاجرت.من نظرم اینه که با چندتا وکیل مهاجرت تماس بگیرید و مشاوره بگیرید.