13-03-2015, 02:42 PM
(13-03-2015, 02:33 PM)'matraki' نوشته: درمورد بیمه :
بله متاسفانه شرایط به این صورت بوده که کارفرمای من در شرکت ×اصلا تمایلی به رد کردن لیست بیمه نداشته است و بعد از تقریبا 1 سال و با اصرار من برای من از شرکت خودش یکماه بیمه رد کرده و بلافاصله بعد از آن به مدت 3 مااز آن شرکتی که گفتم اسمش را نبرده ام (شرکتy )در فرمها برای من بیمه رد شده و بدتر از همه اینه که از بعد از اون سه ماه تا پایان کار من در آن شرکت × برایم بیمه رد نکرده اند و بیمه اصلی من دقیقا یکماه پس از خاتمه کاری در شرکت اول بطور پیوسته 9 سال از شرکت جدیدم که هم اکنون نیز در آن مشغول کار هستم بیمه رد شده است عنوان شغلی من در این شرکت جدید با ناک 5125 همخوانی دارد این یعنی من امتیاز سابقه کاری +6 را کامل داشته ام. ..
هر سه تا تو یک شهر بودند؟
کلا پیچیده شده. مگر این که همونی که گفتم، اگر پرسیدند بگید یه پروژه ای بود که به صورت مقاطعه کاری یا پیمانکاری تو اون شرکت منحل شده انجام میشده و طبق قرار داد بیمه شما رو اون شرکت میداده.
باز چون اون شرکت منحل شده امکان اثباتش نیست و احتمالا چون 9 سال مرتبط با بیمه دارید گیری بهتون نمیدن.
کلا پیچیده شده. مگر این که همونی که گفتم، اگر پرسیدند بگید یه پروژه ای بود که به صورت مقاطعه کاری یا پیمانکاری تو اون شرکت منحل شده انجام میشده و طبق قرار داد بیمه شما رو اون شرکت میداده.
باز چون اون شرکت منحل شده امکان اثباتش نیست و احتمالا چون 9 سال مرتبط با بیمه دارید گیری بهتون نمیدن.