13-03-2015, 06:57 PM
(13-03-2015, 06:35 PM)'matraki' نوشته: بله احتمالش هست چک کنند اما آیا آمار وب سایت معتبره؟ اگر قایل استناد بود چرا ازما میخواهند سوابق نشان بدیم چرا خودشون چک نمی کنند؟
اگر به فرض مثال چک کنند من میتونم بگم که زمانی که به بیمه شعبه 22 تهران مراجعه کردم اونها این پرینت رو به من دادند و من اطلاعی از وب سایت نداشتم.واز آنجایی که در شرکت قدیمی برای من فقط یکماه بیمه رد شده و اونهم بخاطرفرارکارفرما از بیمه بوده من اطلاعی از سوابق بیمه ای خودم نداشتم.
اگر بقول دوستان بخوام اول خودم رو متهم کنم و بعد تبرعه وجه خوبی نداره!
به نظر من توجیه اینکه در طول اون دوسال فقط یکماه اونهم حدود 8 ماه پس از استخدام برای من بیمه رد شده و بعد با یک وقفه یکماهه بمدت 3 ماه از جای دیگر بیمه رد شده و بعد دوبار به مدت یکسال بیمه رد نشده تا شروع بیمه ازیک شرکت جدید خیلی مسئله رو برای اونها مشکوک نمیکنه.
بله اگه من از اول میدونستم بیمه چک میشه اول لیست رو میگرفتم و بعد فرمهارو مطابق اون پر میکردم ولی من چون مرجعم فقط سایت وبسایت قبلی بود اونجا همه بطور جد می گفتند مدارک اضافی نفرستید و منهم نفرستادم!
بعله. البته در اونجا هم چندین تاپیک کاملا مرتبط با بیمه بود که اگر میگشتید پیدا میکردید.
بحث نفرستادن و بحث این که یه روزی مجبور شید بفرستید خیلی فرق می کنه.
من توصیه می کنم شتاب زده عمل نکنید. همه تاپیک های بیمه رو بخونید. از بچه های ویزا آفیس ها ورشو و آنکارا هم کمک بگیرید. چون گیر بیمه رو اونا بیشتر بوده. احتمالا اون ها بهتر کمک کنند.
من جای شما بودم 5000 صفحه ورشو و آنکارا رو صفحه به صفحه برای بیمه سرچ می کردم. اطلاعات خوبی بدست میارید. لطفا اگر تصمیم به این کار گرفتید یه خلاصه هم برای دوستان قرار بدید. من خودم خوشبختانه گیر بیمه ای ندارم برای همین انگیزه ای برای خوندنشون ندارم وگرنه براتون این کار رو میکردم.
بحث نفرستادن و بحث این که یه روزی مجبور شید بفرستید خیلی فرق می کنه.
من توصیه می کنم شتاب زده عمل نکنید. همه تاپیک های بیمه رو بخونید. از بچه های ویزا آفیس ها ورشو و آنکارا هم کمک بگیرید. چون گیر بیمه رو اونا بیشتر بوده. احتمالا اون ها بهتر کمک کنند.
من جای شما بودم 5000 صفحه ورشو و آنکارا رو صفحه به صفحه برای بیمه سرچ می کردم. اطلاعات خوبی بدست میارید. لطفا اگر تصمیم به این کار گرفتید یه خلاصه هم برای دوستان قرار بدید. من خودم خوشبختانه گیر بیمه ای ندارم برای همین انگیزه ای برای خوندنشون ندارم وگرنه براتون این کار رو میکردم.