18-03-2015, 03:57 PM
(18-03-2015, 10:52 AM)'hatef_8' نوشته:سلام دوست من، من الان از شعبه 18 میام، پرینت سابقه ی بیمه رو از سایت گرفتم و بردم و گفتن که ما این نامه رو به هیچ وجه مهر و امضا نمیکنیم.
کارایی که باید بکنید ایناست:
1- اگه سابقه جای دیگه داری درخواست جمع آوری سوابق رو به واحد سابقه طبقه ی اول می زنی (برای من جمع آوری سوابق یک هفته طول کشید)
2- بعد از اینکه سوابقتون جمع شد، یک نامه ی دستنویس یا اداری از طرف شرکتی که کار میکنید به معاونت شعبه میزنید مبنی بر اینکه درخواست نامه سابقه بیمه رو دارید (برای من دستنویس بود و از طرف خودم بود نه شرکت )
3- نامه رو معاونت امضا میکنه و بعد می برید طبقه ی دوم، دبیرخونه اونجا براتون شماره میزنه، دوباره میارید طبقه ی اول قسمت نام نویسی (اگر نبود قسمت سابقه هم براتون انجام میدن) براتون نامه ی سابقه بیمه رو پرینت میگیره که جای چهارتا امضا روی اون هست، اولیش رو همون شخصی که برگه رو براتون پرینت گرفته امضا میکنه، دومیش رو همکار خودشون تو همون قسمت سابقه، سومیش رو معاونت شعبه که همون طبقه ی اول هست امضا میکنه، چهارمیش که آخریشه دبیرخوونه هست که براتون مهر میکنه
وسلام
مثل اینکه شوبیز رفته پیشواز تعطیلات عید چون خبری ازش نیست. به هر حال خوش بگذره[img]images/smilies/smile.gif[/img].
اتفاقا شعبه 22 دقیقا برعکش عمل می کنه. یعنی دیفالتش اینه که شما سابقه رو از سایت پرینت بگیری و ببری مهر کنه و به سلامت. اگرم نامه رسمی 4 امضایی بخوای بگیری فقط برای سابقه خودش این کارو می کنه (تازه اونم می گه باید نامه از محل کارت ببری) و کلا کار خودشونو راحت کردن. مگر اینکه نامه ای چیزی ببری برای جمع کردن سوابق بیمت که پس از جمع آوری سابقه، برای همه بیمه هات نامه رسمی بدن. مملکته داریم؟
در ضمن من پرینت بیممو مهر زدم و دادم دارالترجمه و ترجمه کرد و مهر دادگستری و خارجه رو هم روش زد و مشکلی هم پیش نیومد.
اتفاقا شعبه 22 دقیقا برعکش عمل می کنه. یعنی دیفالتش اینه که شما سابقه رو از سایت پرینت بگیری و ببری مهر کنه و به سلامت. اگرم نامه رسمی 4 امضایی بخوای بگیری فقط برای سابقه خودش این کارو می کنه (تازه اونم می گه باید نامه از محل کارت ببری) و کلا کار خودشونو راحت کردن. مگر اینکه نامه ای چیزی ببری برای جمع کردن سوابق بیمت که پس از جمع آوری سابقه، برای همه بیمه هات نامه رسمی بدن. مملکته داریم؟
در ضمن من پرینت بیممو مهر زدم و دادم دارالترجمه و ترجمه کرد و مهر دادگستری و خارجه رو هم روش زد و مشکلی هم پیش نیومد.