26-09-2012, 10:00 PM
سلام ممنون از راهنماییت، راستش من الان سرباز هستم، و نمیتونم از کشور خارج شم! و حتما باید تا دی ماه در آزمون تافل هم شرکت کنم، وگرنه همه برنامه هام به هم میخوره!با توجه به اینکه تاریخ بیشتر اپلای ها دی ماه هستش، امکان این هست که من اپلای کنم و بعدش تو امتحان تافل شرکت کنم که احتمالا اولین امتحان بعد از تاریخ 22 دسامبر خواهد بود؟
و سوال دیگه اینکه آیا تاریخ دقیق باز شدن امتحان جدید مشخص هست یا نه؟آیا اصلا احتمال گذاشتن امتحان جدید وجود داره؟
و سوال دیگه اینکه آیا تاریخ دقیق باز شدن امتحان جدید مشخص هست یا نه؟آیا اصلا احتمال گذاشتن امتحان جدید وجود داره؟
(25-09-2012, 10:51 PM)MaMi نوشته:سلام دوست من، با توجه به نزدیکی به شروع فصل پذیرش، متاسفانه تمامی مراکز پر شده اند. حالا شما میتونید چند کار انجام بدهید؛1- هر روز به سایت ETS مراجعه کنید و از طریق پروفایلتون چک کنید ببینید کسی امتحانش رو لغو کرده یا نه که شما بتونید سریع اون جا رو خریداری کنید.2- من از تعدادی از دوستان شنیدم که در مراجعه حضوری که به سازمان سنجش داشته اند، سازمان گفته که با هماهنگی ETS قراره چند تا تاریخ جدید باز بشود که اگر خوش شانس باشید میتونید در این تاریخ ها ثبت نام کنید. البته معمولا این تاریخ ها در کسری از ثانیه پر میشود!!!3- برای امتحان به یکی از کشورهای همسایه (ترکیه، ارمنستان، دبی، آذربایجان) مراجعه کنیدس