29-01-2013, 06:23 PM
(29-01-2013, 06:01 PM)MaMi نوشته:والا من که همچین چیزی ندیدم تو سایت امیربهادر.اونا فقط به وچرهای خودشون خدمات میدن.میگه این وچر برای امیربهادر ناشناخته هست!!.میشه بگی دقیقا کجا برم؟ من تو امیربهادر و ets/toefl پروقایل دارم و وارد امیربهادر شدم ولی چیزی عایدم نشد.اتفاقا در ویرایش پروفابلم اومدن نام کاربری و رمز پروفایل ets/foefl خودمم وارد کردم ولی بازم چیزی ندیدم که بگه وچر شما تمدید میشه.دقیقا کجا باید برم؟احمد جان، شما بالاخره ووچر رو از داخل کشور تهیه کردی دیگه، درسته؟ طبق این اطلاعیه شما با ثبت مشخصات خودتون، میتونید تاریخ اعتبار ووچرتون رو تا یکسال دیگه هم تمدید کنید، به شرطی که از اون فقط برای ثبت نام در داخل ایران استفاده کنید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم