29-01-2013, 04:44 PM
(12-01-2013, 12:07 PM)MaMi نوشته: اطلاعیه موسسه امیربهادر در مورد مورد ووچر هاي استفاده نشدهمحمد جان منم اصلا متوجه نمیشم بس که اعصابم خورده.الان این خبر یعنی چی؟من از امیر بهادر نحریدم که از دانشگاه شیراز خریدم.چکار کنم؟کجا برم فرم پر کنم؟برای منم ترتیب اثر میدن؟
موسسه ETS در مورد ووچرهای صادر شده مصمم به اجرای تعهدات خود بوده و راسا اقدام به ثبت نام برای تاریخ و مركز مورد نظر داوطلبان مینماید. برای این منظور، از موسسه در خواست نموده تا اطلاعات مربوط به زمان و مكان (فقط در ایران) داوطلبان را جمع آوری و ارسال نماید. خواهشمند است برای وارد نمودن اطلاعات مورد نظر به منوی ووچر مراجعه و فرم مربوطه را با حروف لاتین حداكثر تا تاریخ 15 بهمن ماه سال جاری تكمیل نمایید. با این اقدام ETS، كلیه ووچرها كماكان از تاریخ صدور به مدت یك سال معتبر بوده و موضوع استرداد وجه آن منتفی می باشد.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم