(26-02-2012, 01:56 PM)akbar_saeedi نوشته: سلام بچه ها...کسی امریه جهاد کشاورزی گرفته؟دوست من، من خودم امریه گرفتم ولی جهاد نبوده با این اوصاف میدونم (چون چند تا از هم خدمتی های خودم امریه جهاد بودند) که همزمان با من مدارکشون ارسال کرده بودند و تحویل جهاد داده بودند، حالا نمیدونم این فرد مذکور در بالا (!) چقدر تو باغ بوده؟!
من امروز زنگ زدم ی آقای خوش اخلاقی همش تاکید داشت ک باید 4 ماه قبل تاریخ اعزام کارت سبز رو بدیم خدمتشون!!! از شواهد فهمیدم با اینکه مسئولش ظاهرا اون بود ولی خیلی هم تو باغ نبود!!! کسی از جهاد خبر داره؟ میتونه درست باشه؟
یعنی از الن باید ب فکر تمدید تاریخ اعزام باشیم؟
سپاس
من تاریخ 28 اسفند ارسال کردم مدارکم رو، تاریخ 25 فروردین برگه سبز آمد، حدود 20 خرداد برگه اعزام اومد و 1 تیر هم رفتیم آموزشی...
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.