28-05-2012, 01:50 PM
(28-05-2012, 01:29 AM)akbar_saeedi نوشته: آقایون ظاهرا اگه من بخوام امریه بگیرم مشکلاتش اینه:به نظر شخصی من، الان و با این اوصافی که شما گفتید، پادگان رفتن عاقلانه تر از امریه گرفتن است...پادگان شما تشریف ببری، همون طور هم که در ارسال های قبلی گفتم، فقط ساعت اداری هستی بعدش رو تشریف میبرید خونه (البته نگهبانی شب رو هم فراموش نکنید که احتمالا و با توجه به تعداد سربازان پادگان، هر دو هفته یکبار، به شما خواهد خورد)
1 چند ماهی باید صبر کنم و عقب بیفتم
2 انصافا از بس خوابگاه بودم دیگه زده شدم و ظاهرا برا امریه دوباره مجبورم از خونه دور باشم و خونه بگیرم ک اصلا خدایی حس غذا درست کردن رو مخصوصا ندارم
3 3 ماه اضافه تر خدمت کنم
حالا بچه ها من چیکا کنم برا امریه، شیطونه میگه امریه رو بی خیال شو برو پادگان
و بعدظهر و شب هارو یجوری،یجورایی برا زبان خوندن ی کاری کنم...
حالا شما بودید چیکا میکردید؟
ب نظرتون تو پادگان ک میتونه بسیار شرایط متغیر باشه، میشه برنامه های زبان خوندن رو جلو برد؟ اخه میدونید ظاهرا من درصورتی میتونم امریه بگیرم ک حاضر باشم در ی شهر دیگه دور از خانواده باشم ک این خودش خیلی ضدحاله
نمیدونم چیکار کنم.......
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.