27-06-2013, 03:11 PM
(27-06-2013, 02:22 PM)'amin ahmadvand' نوشته: سلام به دوستان عزیز
من6/1 تاریخ اعزامم هست میخواستم بدونم چند روز قبل اعزام میتونم برگ سفید المثنی رو بگیرم و با امریه من موافقت شده گفتن جوابشو از پلیس+10 بگیر میخواستم بدونم کی میتونم جوابشو بگیرم و یه سولا دیگه من قبلا 45 روز اموزشی رفتم و ارشد قبول شدم نظام وظیفه میتونه با امریه ای که گرفتم مخالفت کنه.
با تشکر ممنون میشم جواب بدید
درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم
شما حدود 15 الی 20 روز قبل از اعزام میتونید، با مراجعه به پلیس +10، المثنی برگه سفید رو دریافت کنید. اگر با امریه شما موافقت نشده باشه، در برگه سفید شما موردی به عنوان امریه، ذکر نخواهد شد، ضمن اینکه تا جایی که من اطلاع دارم، از این بابت مشکلی نخواهد بود و دلیلی برای مخالفت نظام وظیفه با امریه شما وجود نخواهد داشت. موفق باشید
شما حدود 15 الی 20 روز قبل از اعزام میتونید، با مراجعه به پلیس +10، المثنی برگه سفید رو دریافت کنید. اگر با امریه شما موافقت نشده باشه، در برگه سفید شما موردی به عنوان امریه، ذکر نخواهد شد، ضمن اینکه تا جایی که من اطلاع دارم، از این بابت مشکلی نخواهد بود و دلیلی برای مخالفت نظام وظیفه با امریه شما وجود نخواهد داشت. موفق باشید

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.