تا جایی که من اطلاع دارم، در کل نمی تونید در میانه ی کار در کشور اروپایی دیگه ای که متعلق به ایرلاین موردنظر نیست توقف داشته باشید. مثلا می تونید با بلیت لوفتانزا که مال آلمان هست در فرانکفورت آلمان توقف داشته باشید ولی نمی تونید با ترکیش که برای ترکیه است در آلمان یا دانمارک توقف داشته باشید (یک چنین سفری غالبا بین دو ایرلاین دو تیکه میشه چون پایگاه ترکیش استانبول هست پس پروازی که به آلمان ببره در ادامه کار باید با هواپیمایی دیگه ای مثل لوفتانزا یا ایرکانادا انجام بشه). چنین پروازهایی که در وبسایت های آنلاین می بینید از اونجاییکه معمولا توقف ها باعث ارزونتر شدن بلیت میشن و خیلی ها هم علاقه دارند بالاخره کشور موردنظر را برای چند ساعتی هم که شده ببینند برای خیلی از مسافران ایرانی جذاب هستند ولی در واقعیت ممکن نیستند مگر اینکه اقامت یا دست کم ویزای ترانزیت اون کشورها را داشته باشید. یکی از آشنایان ما هم شش هفت ماه پیش می خواست پرواز مشابهی انجام بده و یکی دو توقف در آلمان و ایسلند و اینجور جاها داشته باشه ولی آژانس گفتند نمی تونند و در نهایت با همون لوفتانزا اومدند که توقف شون هم در همون فرانکفورت آلمان بود. ایشون هم می خواست یک پروازی را با ایرلاین های ایرانی به استانبول داشته باشند و بعد یک بلیت آنلاین از استانبول به کانادا با یک توقف در کشورهای اروپایی داشته باشند که آژانس بهشون گفته یودند نمیشه.
بهترین کار این هست که ریسک نکنید و حتما بلیت را از آژانس هواپیمایی در داخل ایران بخرید چون اونها جزئیات قوانین روز که شامل ایرانی ها میشه را بهتر می دونند.
بهترین کار این هست که ریسک نکنید و حتما بلیت را از آژانس هواپیمایی در داخل ایران بخرید چون اونها جزئیات قوانین روز که شامل ایرانی ها میشه را بهتر می دونند.
(10-12-2022, 03:26 PM)lkkk نوشته: سلام من یه بلیت استانبول به فرانکفورت به ونکوور می خوام بگیرم ولی سوالم اینه که اجازه پرواز بهم میدم چون توی آلمان توقف دارم؟ از مبدا تهران که مشکلی نداره ولی من مبدام استانبوله. کسی تجربه سفر از مبدا استانبول رو داره؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -