06-03-2012, 11:42 AM
(06-03-2012, 05:24 AM)blair نوشته: سلامسلام محمود جان،
با توجه به اینکه من لیسانس زبان و فوق مدیریت خوندم. از بخش کوانت واقعا هراس دارم. یک دونه تست زدم با اینکه ترسم کم شد ولی باز احساس می کنم باید حسابی کار کنم.
ریاضیاتم باید تو چه حدی باشه تا بتونم نمره بالای 800 یا مثلا 90% بگیریم؟
اگه خدا بخاد می خوام بعد از آگوست امتحان بدم.
با تشکر از زحماتتون
محمود
ترسی نداره ریاضیات! خود ریاضیات آزمون GRE مباحثش نهایتاً در حد سال های اول دبیرستان هست. یعنی حتی حد و مشتق هم توش نداره. بیشترین گیر کار تو سرعت و دقت هست که با خوندن کتابهای مرتبط مثل بارونز یا کاپلان یا نووا و غیره و همینطور زدن تست به مقدار زیاد، بهبود پیدا می کنه. شما فرصت زیادی دارید تا امتحان و فکر کنم بتونید خوب وقت بذارید.
نظر من اینه که برای شروع کتاب ETS Official Guide رو بخونید و یه دوره تستش رو بزنید ببینید در چه وضعیتی هستید. بعد بر اساس نقاط ضعفتون یا مباحثی که فراموش کردید می تونید برید سراغ کتاب های دیگه ای که اسم بردم تا تکنیک ها و مباحث مرتبط رو به خوبی یاد بگیرید. با زدن تست به مقدار زیاد هم می تونید سرعت و دقتتون رو بالا ببرید.
موفق باشید.