01-05-2012, 11:24 AM
(06-03-2012, 11:42 AM)Pejman نوشته: سلام محمود جان،پژمان جان
ترسی نداره ریاضیات! خود ریاضیات آزمون GRE مباحثش نهایتاً در حد سال های اول دبیرستان هست. یعنی حتی حد و مشتق هم توش نداره. بیشترین گیر کار تو سرعت و دقت هست که با خوندن کتابهای مرتبط مثل بارونز یا کاپلان یا نووا و غیره و همینطور زدن تست به مقدار زیاد، بهبود پیدا می کنه. شما فرصت زیادی دارید تا امتحان و فکر کنم بتونید خوب وقت بذارید.
نظر من اینه که برای شروع کتاب ETS Official Guide رو بخونید و یه دوره تستش رو بزنید ببینید در چه وضعیتی هستید. بعد بر اساس نقاط ضعفتون یا مباحثی که فراموش کردید می تونید برید سراغ کتاب های دیگه ای که اسم بردم تا تکنیک ها و مباحث مرتبط رو به خوبی یاد بگیرید. با زدن تست به مقدار زیاد هم می تونید سرعت و دقتتون رو بالا ببرید.
موفق باشید.
1- اگر من لغات لازم رو که در فیلی گذاشتین حفظ کنم و بعد برم یک سری تست ریاضی بزنم خوبه تا ببینم در چه سطحی هستم واقعا که بعد بشینم برنامه ریزی کنم برای خوندن؟! نظرتون چیه؟
2- تستهاش میخوام کامل باشه و حتی الامکان مال دوره های قبل باشه بهتره،از کجا تهیه کنم؟
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم