04-02-2016, 12:02 PM
(03-02-2016, 10:39 AM)لاله11 نوشته: سلام دوستان متن خوانی برای gre رو باید از کی شروع کرد
البته بعد از تموم شدن 1100، آیا کتاب های لغت verbal advantage , word smart بخونیم و بعد ریدینگ خوندنو شروع کنیم ؟
یا بعد از اتمام 1100 هم میشه ؟
و از چه کتابی شروع کنیم؟
ممنونم
درود
با توجه به اینکه نظر من رو خواستید و البته خوب من مدت زمان زیادی است که از امتحانم گذشته و ممکنه تغییراتی در کتابها و نحوه خواندنش ایجاد شده باشه.
با این حال، بله حتما اون دو کتابی رو که گفتید مطالعه کنید بعد 1100 یا حتی همراهش. حتما متنهای 1100 رو بخونید و سعی کنید در متها بکار ببرید اون لغات رو.
من پیشنهاد میکنم حتما کتاب big book کتابی هست که حدود 200 تا متن 2 پاراگرافی داره و متوسط به بالاست رو هم بعد این کتابها بخونید حیلی کمک میکنه.فایلش تو سایت و کتابخونه هستش.
همچنین کتاب cracking رو هم در اخر حتما بخونید. اینو از الان میگم که فایل مگوش و پاورپوینتهایی در همین وبسایت هست که سوالات خوبی داره اونها رو نگه دراید واسه تست خودتون و همچنین جزوه برزآبادی باز هم متنهای به نسبت خوبی داره که میتونید به عنوان امتحان بزنید.
پیشنهاد دارم یگبار قبل همه اینها ets کتابش رو بخونیدبه صورت کلی با ساختار امتحان اشنا بشید.
کاپلان رو هم نخونید که افسرده میشید!
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.