12-05-2016, 11:40 AM
(11-05-2016, 11:43 AM)M1KE نوشته: @vodot_03
اگر بخواهید ابتدا در استان های دیگه لند کنید و بعد به مونترال جابجا بشین که صد در صد هیچ مشکلی نداره چون همه مقیمان کانادا می تونند تصمیم بگیرند در هر جای کانادا زندگی کنند. از نظر لندینگ اولیه در مونترال، اگر بخواهید به عنوان مقیم کبک وارد بشین و CSQ بگیرین یا به عبارتی از همون ابتدا بگین که قصد دارین در کبک زندگی کنید و از مزایایی که برای مهاجران اون استان داره استفاده کنید در اون صورت این موضوع به تصمیم افسر بستگی داره. چیزی که معمولا در عمل اتفاق می افته اینه که شما رو یک Border case یا به اصطلاح cas frontière در نظر می گیرن و برگه های لندینگ شما رو تا گرفتن CSQ تایید نمی کنند. به شما میگن به دفتر مهاجرت کبک در مونترال مراجعه کنید و برای گرفتن CSQ تشکیل پرونده بدین که هزینه حدودا 500 دلاری داره (این هزینه رو مهاجران استانی کبک قبل از مهاجرت میدن) و بعد از 3-2 هفته به مصاحبه میرین. بعد از گرفتن CSQ با مراحعه به دفتر مهاجرتی برگه های لندینگ شما رو تایید می کنند. با داشتن این دو می تونید برای SIN و Health Card اقدام کنید (دومی نیاز به آدرس محل زندگی در کبک هم داره).
ممنون بخاطر جواب .
پس من میتونم مستقیم برم مونترال لند کنم .ولی باید برم دفتر مهاجرت کبک توی مونترال و درخواست بدم . یعنی نمیشه قبل از رفتن این پروسه رو شروع کرد.
آیا احتمال داره که آفیسر نظرش مثبت نباشه در مورد موندن توی کبک ؟ اگه آره ، چه اتفاقی واسه ی برگه های لندینگ میفته ؟ یعنی کی باید تاییدشون کنه ؟
و سوال آخر اینکه توی مصاحبه ، ممکنه بخاطر اینکه فرانسه بلد نیستم ، نتونم نظر آفیسر رو جلب کنم ؟
تشکر میکنم واسه وقتی که گذاشتین و میزارین.