11-11-2013, 04:55 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 11-11-2013, 05:09 PM توسط khorshid20.)
(11-11-2013, 04:43 PM)'M1KE' نوشته: میزان سرمایه ای که شما گفتید دارید برای روشهای سرمایه گذاری کانادا خیلی کم هست. با توجه به اینکه آشنای درجه ۱ هم در کانادا ندارید از روشهای خویشاوندی هم نمی تونید اقدام کنید. برای برنامه کارکنان ماهر فدرال امتیاز فرانسه کمتر از انگلیسی است با این حال رشته فیزیک را من جزو فهرست اعلام شده برای برنامه کارکنان ماهر فدرال ندیده ام. به همین دلیل من این برنامه را برای شما معرفی کردم که البته گرفتن مدرک B2 در فرانسه در خوشبینانه ترین حالت ۱ سال و در حالت عادی شاید ۲ سال زمان ببرد.
از صحبت های شما در اینجا و پست های دیگرتان اینطور متوجه شدم که خیلی کشور خاصی مدنظرتان نیست. در این صورت من اگر جای شما بودم سراغ برنامه اقامت از طریق نیروی کار دانمارک می رفتم. برای این کار شما می بایست دست کم ۱۰۰ امتیاز داشته باشید تا اقدام کنید. با مدرک فوق لیسانس تان ۶۰ امتیاز می آورید. اگر آیلتس ۶/۵ به بالا بیاورید هم ۲۰ امتیاز دارد. سن تان هم ۱۵ امتیاز و ۳ سال سابقه کار (احتیاجی به بیمه نیست) داشته باشید هم ۵ امتیاز. در مجموع به ۱۰۰ می رسید و می توانید اقدام کنید. اگر علاقه داشتید می توانم در مورد این برنامه هم برایتان توضیح بدهم.
بله علاقمندم.اگه میشه بیشتر توضیح بدین.ممنون
ضمنا آشنای درجه 1 در کانادا دارم و یه نکته:تا جایی که من می دونم توی فهرست رشته تحصیلی اعلام نمی کنند که دنبال فیزیک بگردیم!لیست مشاغل هست و شغل اعلام می کنند .فیزیک هم که شغل نیست ولی کسی که این رشته رو خونده می تونه مثلا استاد دانشگاه باشه یا مدیر فروش یا کارشناس آزمایشگاه کالیبراسون و...که مشاغل ذکر شده هیچکدوم اسم رشته تحصیلی نیست.