25-02-2015, 01:55 PM
در مورد گواهی های فنی و حرفه ای که در ایران صادر میشن تا جایی که من اطلاع دارم پذیرفته نمیشن و باید حالت دانشگاهی داشته باشه. در مورد روش کبک اگر در خود کبک فامیل نزدیک داشته باشید امتیاز داره ولی اگر در نواجی دیگه باشه امتیازی نداره. در مورد روش های فدرال فکر می کنم فرقی نکنه در کجا باشند و بسته به میزان نزدیکی، امتیاز سازگاری رو بالا می برند. در مورد امتیازهای کبک این تاپیک رو نگاه کنید (برخی از اطلاعات اون ممکنه در حال حاضر تغییر کرده باشه ولی کلیت اون تغییر زیادی نکرده. یکی از مواردی که تغییر کرده مدرک زبان هست که فکر می کنم در اون زمان فرستادنش در زمان تشکیل پرونده اجباری نبوده).
-------------------------------------------------------------------
پینوشت: قوانین مهاجرتی کشورها با گذر زمان مشمول تغییر می شوند و ممکن است برخی از اطلاعات به روز نباشند. مطالب ارائه شده رو صرفا به عنوان یک راهنمای اولیه در نظر بگیرید.
-------------------------------------------------------------------
پینوشت: قوانین مهاجرتی کشورها با گذر زمان مشمول تغییر می شوند و ممکن است برخی از اطلاعات به روز نباشند. مطالب ارائه شده رو صرفا به عنوان یک راهنمای اولیه در نظر بگیرید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -