در مورد نوع آزمون برای اکثریت قریب به اتفاق دانشگاه های کانادا هر دو مدرک IELTS و Toefl مورد پذیرش قرار می گیرند هر چند ترجیح بر اولی هست. این موضوع در مورد دانشگاه های آمریکا هم تا حد زیادی صادق هست با این حال در اونجا ترجیح بر دومی هست. این تاپیک رو هم نگاه کنید به این موضوع پرداخته شده. آزمون GRE بیشتر توسط دانشگاه های آمریکا الزامی هست و دانشگاه های کانادا خیلی تاکیدی روی اون ندارند ولی باز هم بهتر هست که سایت هر دانشگاهی که می خواهید برای اون اقدام کنید رو نگاه کنید که مطمئن شوید. در کل اگر مهارت های زبانی خودتون رو بهبود بدهید تقریبا در هر سه این آزمون ها می تونید نمره خوبی بیاورید. طبیعی هست که هر چه در اینها نمره بهتری بیاورید و مقاله های بیشتر و البته در جاهای معتبرتری (مثل مجله های ISI) انتشار داده باشید شانس گرفتن کمک هزینه شما بیشتر خواهد شد.
کمک هزینه ها دارای شکل های مختلف هستند ممکن هست حالت بورس یا اسکالرشیپ های بلاعوض داشته باشند ممکن هست به عنوان دستیار پژوهشی استادتون باشید و در ازای یک پروژه ای کمک هزینه بگیرید ممکن هم هست به عنوان حل تمرین استادتون باشید و ممکن هم هست به شما وام هایی بدهند که بعد از تحصیل پس بدهید که این آخری رو بیشتر به مقیم ها می دهند که یک اطمینان حداقلی از بازپرداخت ها وجود داشته باشه.
در مورد مهاجرت اگر بخواهم خلاصه اشاره کنم چون فرانسه رو بلد نیستید تقریبا گزینه استان کبک حذف میشه و روش های فدرال می مونند. فهرست مشاغل رشته های فدرال در پست بالایی خود شما هست که من نگاه کردم زمینه مهندسی مواد در اون وجود نداشت. در کل شرایط ماندن پس از تحصیل برای دانشجویان مقطع دکترا ساده تر از دانشجویان مقطع ارشد هست ولی اگر دومی ها هم بتونند برای نمونه کار پیدا کنند می تونند که بمونند. به نظر می رسه منطقی ترین راه این باشه که برای ارشد بروید و بعد هم برای دکترا ادامه بدین که شرایط ساده تر بشه. هر چند تا 4 سال دیگه ممکنه فهرست مشاغل عوض شده باشه و شما بتونید مسقیم هم برای اون اقدام کنید.
کمک هزینه ها دارای شکل های مختلف هستند ممکن هست حالت بورس یا اسکالرشیپ های بلاعوض داشته باشند ممکن هست به عنوان دستیار پژوهشی استادتون باشید و در ازای یک پروژه ای کمک هزینه بگیرید ممکن هم هست به عنوان حل تمرین استادتون باشید و ممکن هم هست به شما وام هایی بدهند که بعد از تحصیل پس بدهید که این آخری رو بیشتر به مقیم ها می دهند که یک اطمینان حداقلی از بازپرداخت ها وجود داشته باشه.
در مورد مهاجرت اگر بخواهم خلاصه اشاره کنم چون فرانسه رو بلد نیستید تقریبا گزینه استان کبک حذف میشه و روش های فدرال می مونند. فهرست مشاغل رشته های فدرال در پست بالایی خود شما هست که من نگاه کردم زمینه مهندسی مواد در اون وجود نداشت. در کل شرایط ماندن پس از تحصیل برای دانشجویان مقطع دکترا ساده تر از دانشجویان مقطع ارشد هست ولی اگر دومی ها هم بتونند برای نمونه کار پیدا کنند می تونند که بمونند. به نظر می رسه منطقی ترین راه این باشه که برای ارشد بروید و بعد هم برای دکترا ادامه بدین که شرایط ساده تر بشه. هر چند تا 4 سال دیگه ممکنه فهرست مشاغل عوض شده باشه و شما بتونید مسقیم هم برای اون اقدام کنید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -