19-03-2014, 12:07 PM
من فعلا لیسانس می خونم ( سخت افزار )
22 سالمه
زبان انگلیسی هم دست و پا شکسته بلدم !
سابقه کار رسمی هم ندارم
22 سالمه
زبان انگلیسی هم دست و پا شکسته بلدم !
سابقه کار رسمی هم ندارم
مشاوره برای تشکیل پرونده کبک
|
19-03-2014, 12:07 PM
من فعلا لیسانس می خونم ( سخت افزار )
22 سالمه زبان انگلیسی هم دست و پا شکسته بلدم ! سابقه کار رسمی هم ندارم
19-03-2014, 12:25 PM
برای امور مهاجرتی کانادا از روش های معمول دست کم باید یک سالی سابقه کار با بیمه داشته باشید و با یکی از زبان های انگلیسی یا فرانسه آشنایی داشته باشید. خوشبختانه شما سنتون کم هست و فرصت زیادی دارید که هم زبان خودتون رو بهبود بدین و هم در صورت نیاز سابقه کار جور کنید. بدون آشنایی با زبان حتی اگر موقعیت رفتن به کانادا رو پیدا کنید پیشرفت خاصی نخواهید کرد و یکی از ابزارهای ضروری در موفقیت در هر جامعه ای تسلط بر زبان اونها هست.
بنابراین پیشنهاد من اینه که شما معدل خودتون رو بالا نگه دارید و زبان خودتون رو هم به سطح آیلتس 7 یا تافل 100 برسونید که مسیرهای ادامه تحصیل هم براتون هموار بشه. وقتی این ابزارها رو داشته باشید راحت تر خواهید تونست برای رفتن به کشورهای دیگه تصمیم بگیرید.
23-03-2014, 05:18 PM
با سلام خدمت شما دوست گرامی
من لیسانس مدیریت بازرگانی دانشگاه آزاذ با معدل14/26 هستم. دارای مدرک مربی گری کاراته سبک شوتوکان(جزئ چهار سبک اصلی فدراسیون جهانی کاراته). دانشجوی ارشد مدیریت مالی دولتی دانشگاه پیام نور. مشغول به کار در یک بانک خصوصی. حدودا 2 سال سابقه بیمه دارم. خدمت سربازیم رو هم انجام دادم. زبان انگلیسی رو تا Intermediate ادامه دادم و البته چن وقتی میشه که ازش دورم ولی قابل برگشت هست. از زبان فرانشه حتی یک کلمه هم نمی دونم. ممنون میشم نظر و راهنماییتون رو بفرمایید.
سن 16
تحصیلات فرض می کنیم تا زمان گرفتن مدرک زبان و تشکیل پرونده ارشد شده باشین 12 مدرک 6 سابقه کار فرض می کنیم تا اون زمان دست کم 2 سال تمام وقت شده باشه 6 تمکن مالی 1 بدون زبان 41 امتیاز دارید. برای مصاحبه می بایست 49 امتیاز داشته باشید. از انگلیسی میشه حداکثر 8 امتیاز گرفت و از فرانسه 16 امتیاز. سخته که بتونید از انگلیسی 8 امتیاز بیارین چون باید در آیلتس در مهارت گفتاری 7 و در شنیداری 8 بیارین. اگر در حد آیلتس 6 باشین می تونید در این قسمت روی 4 امتیاز حساب کنید. به هر حال برای به حد نصاب رسیدن به زبان فرانسه احتیاج دارید که حداقل امتیازآوری از سطح B2 که معادل سطح Upper Intermediate هست شروع میشه و 12 امتیاز داره. ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
30-03-2014, 02:17 AM
با سلام
شرایط و امتیاز بنده را چگونه ارزیابی می کنید؟ و فرق اقدام برای فدرال با کبک در چیست؟ سن:30 رشته تحصیلی:مهندسی مکانیک(در حال حاضر دانشجوی ارشد تبدیل انرژی ام ولی برای اقدام با مدرک لیسانس محاسبه گردد) تاهل:مجرد زبان:آیلتس 6 دارم و در آزمون مجدد قادر به کسب 6.5 هم هستم با آمادگی بهتر. فرانسه : نمی دانم آلمانی:B1 سابقه کار: سه سال تمام وقت با بیمه خویشاوندی در کانادا ندارم. دارای یک certificate از یک کمپانی معتبر آلمانی در زمینه تجهیزات مکانیک صنعتی و یک مدرک در زمینه کمپرسورها از شرکت های ایرانی و مدرک نقشه کشی از ایران با تشکر.امیدوارم اطلاعات مورد نیاز به صورت کامل توسط اینجانب درج شده باشد. و رشته تحصیلی بنده جزو Eligible occupations هست یا نه و چه امتیازی از این طریق قایل می شوند؟
سن 16
رشته 6 تحصیلات کارشناسی 10 انگلیسی 4 فرانسه 0 سابقه کار 6 تمکن مالی 1 اگر اشتباه جمع نزده باشم 43 امتیاز دارین. با ارشد هم میشه 45. در هر حال برای تشکیل پرونده می بایست دست کم 49 امتیاز داشته باشین که می بایست با زبان فرانسه جبران کنید. حداقل سطحی که در فرانسه بهش امتیاز تعلق میگیره B2 هست که 12 امتیاز داره. کبک و فدرال فرق چندانی ندارند. برای کبک روی زبان فرانسه تاکید بیشتری هست (16 امتیاز) و انگلیسی (8 امتیاز) ولی در روش فدرال به عکس. و یک سری موارد دیگه. مهندسی مکانیک در فهرست مشاغل فدرال هم هست با این حال الان نگاه کردم ظرفیت پذیرشش برای امسال تموم شده (در اینجا) احتمالن از یک ماه دیگه ظرفیت های جدید اعلام میشه. ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
07-04-2014, 05:30 PM
سلام
من 34 دارم-فوق لیسانس کامپیوتر و ....جمع امتیازاتم میشه 57.حالا میخوام بدونم باید بعد از ترجمه مدارک چیکار باید بکنم؟ مدرک دیپلم عم اجباریه؟(چون اونو ندارم و باید برم شهرستان؟)
بعد از ترجمه مدارک تحصیلی، سابقه کار، سابقه بیمه از تامین اجتماعی، مدراک هویتی مثل شناسنامه و دیگر مدارک لازم می بایست فرم ها رو پر کنید و به آدرسی که اشاره شده بفرستید. در مورد فرم هایی که باید پر بشه در این تاپیک توضیح دادم که اگر سوالی داشتین می تونید در همون تاپیک بپرسید. در یکی از فرم ها چک لیستی وجود داره که موارد لازم اشاره شده.
(07-04-2014, 05:30 PM)'m_jahan' نوشته: سلام ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
Aboriginal Proverb -
27-04-2014, 10:04 AM
با عرض سلام به همه دوستان
من مراحل مصاحيه و مديكال را براي مهاجرت به كبك پشت سر گذاشتم و درحال حاضر منتظر ويزا هستم. سوالي در مورد ازدواج داشتم. اگر قصد ازدواج داشته باشيم، كلا بهترين زمان براي اينكار و اضافه كردن همسر به پرونده كي هست؟ در همين مرحله(قبل از آمدن ويزا) يا پس از آمدن ويزا يا پس از لندينگ و گرفتن پي آر؟ و در مرحله بعد، آمدن ويزا براي همسر چقدر طول ميكشد؟ آيا در اين مدت لازم است كه در كانادا حضور داشته باشيم يا امكان بازگشت پس از گرفتن پي آر به ايران و منتظر ماندن تا آمدن ويزاي همسر امكانپذير است؟ لطفا راهنمايي كنيد، چون واقعا اطلاعات واضح و كاملي در اين خصوص در دسترس نيست. پيشاپيش از لطفتون ممنونم
اگر شما خودتون به تنهایی ویزا رو بگیرید و بعد کارت اقامت رو بگیرید می تونید از کانادا خارج بشین و در ایران بمونید. اعتبار کارت اقامت کانادا 5 سال هست که دست کم باید 2 سالش رو در کانادا باشید تا بتونید اون رو تمدید کنید. در این حالت پرونده ای که شما برای همسرتون تشکیل میدین از روش خویشاوندی میشه و فکر می کنم چیزی در حدود 6 ماه تا 1 سال زمان ببره تا ویزای ایشون درست بشه.
اگر قبل از گرفتن ویزا ازدواج کنید می بایست برای ایشون هم درخواست CSQ کنید و برای فدرال بفرستید تا ایشون وارد مرحله بررسی امنیتی، مدیکال و کلیرنس ویزا بشن. در این حالت چون متاهل میشین می بایست امتیازات متاهلی رو برآورده کنید بنابراین اگر همسر شما شرایط زبانی و مدرک و سنش به گونه ای باشه که در مجموع امتیاز شما کمتر از حد نصاب بشه ممکنه دوباره نیاز به مصاحبه رفتن یا ارسال مدرک زبان فرانسه ایشون باشه که به حد نصاب برسین. ممکن هم هست این موضوع رو نادیده بگیرین و مستقیم CSQ ایشون صادر بشه. در هر حال با توجه به اینکه شما در مراحل پایانی هستین این گزینه به نظرم زیاد جالب نیست و کار شما رو هم به تاخیر میاندازه. در مجموع با توجه به اینکه مدیکال تون رو گرفتین و فاصله مدیکال تا ویزا هم در حالت معمول 3-2 ماه هست به نظرم صبر کنید خودتون ویزا رو بگیرید و برین کارت اقامت رو بگیرین (حدود 6-5 هفته بعد از لندینگ) بعد برگردین و از روش خویشاوندی برای ایشون اقدام کنید و هر وقت درست شد (نهایت 1 سال) به همراه ایشون دوباره برگردین کانادا. در اون مدت کوتاهی که کانادا هستین می تونید پیگیر یک سری امور اولیه مثل شماره بیمه احتماعی (NAS به فرانسه یا SIN به انگلیسی)، حساب بانکی، آشنایی با شرایط اجاره مسکن و اموری از این دست بشین. ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
Aboriginal Proverb -
|
|