(20-11-2013, 11:29 PM)'siavash_2210' نوشته: ببخشيد مثل اينكه من منظورمو بد رسوندم، ميخواستم بگم كه با وجود اين همه منابع اصلي مختلف (كه مطمعنا من نميرسم همه رو بخونم) شما كدومو پيشنهاد ميدين، نه اينكه بجز اينا ديگه چي بخونم :دي
حالا تافل رو ميشه راحت خوند،،مشخصه چي به چيه،،واسه تافل كلاس اعلايي رو ميرم اصن،،
ولي در مورد GRE من همش استرس اينو دارم نكنه كتابي رو كه انتخاب ميكنم برا خوندن كتاب درستي نباشه،،چون فقط اطلاعاتمو از طريق همين سايت و لطف دوستان بدست آوردم و خودم تجربه اي ندارم در اين زمينه.
من اين آريشيوي رو كه تهيه كردم ميخوام بدم بيرون صحافي كنن كه بشينم بخونم،،ولي نه همرو،،اونايي رو كه بيشترين بازده رو داره و جامع تره،،
شما اگه لطف كنيد يه سري واسه بخشاي مختلف به من بدين كه از نظر خودتون بهترينه واسه بدست آوردن يه نمره تاپ من با خيال راحت ميشينم ميخونم، به قول گاج ميخوام يه كتابو چندين بار بخونم بجاي اينكه چندين كتاب بخونم !!
سپاس
علت اينكه دوستان كليه ي كتب رو خدمتتون گفتند اينه كه GRE آزموني نيست كه يك كتاب به تنهايي بتونه اون رو پوشش بده و تازه با خوندن خيلي از اين كتب باز هم به سطحي از اعتماد به نفس نمي رسيد كه قطعا آماده ايد. اما با توجه به محدوديت زماني شما اصلي ترين ها كه بايد حتما مرور شه از نظر من :
1100 لغت
ETS
Practice Book خود سازمان ETS
كتاب بارونز كه بخش رياضي كاملي داره
اگر برسيد تمرين هاي كتاب 5 پوندي منهتن.
اگر زمانتون بيش از اينها اجازه ميده :
Princeton
NOVA
Gruber
Kaplan
و ...
ضمنا فكر ميكنم خريد برخي از اينها از پرينتشون ارزون تر باشه . حتما بدون تحقيق اقدام به اينكار نكنيد. بارونز رو داشته باشيد براي خوندن راحت تريد چون ممكنه در هر حالتي بخواهيد ساعتها روش وقت بگذاريد.
شادزي[img]images/smilies/smile.gif[/img]
1100 لغت
ETS
Practice Book خود سازمان ETS
كتاب بارونز كه بخش رياضي كاملي داره
اگر برسيد تمرين هاي كتاب 5 پوندي منهتن.
اگر زمانتون بيش از اينها اجازه ميده :
Princeton
NOVA
Gruber
Kaplan
و ...
ضمنا فكر ميكنم خريد برخي از اينها از پرينتشون ارزون تر باشه . حتما بدون تحقيق اقدام به اينكار نكنيد. بارونز رو داشته باشيد براي خوندن راحت تريد چون ممكنه در هر حالتي بخواهيد ساعتها روش وقت بگذاريد.
شادزي[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull