10-08-2014, 06:49 PM
(10-08-2014, 10:01 AM)'r0a0m0k' نوشته: با سلام..
من برنامه ریزی دارم که خرداد یا تیر ماه gre شرکت کنم..روزی هم فقط یک ساعت می تونم براش وقت بزارم چون می خوام واسه تافل هم بخونم.. به نظرتون من چه منابعی رو استفاده کنم و از کدوم منابع اول شروع کنم؟؟
سلام
این میزان زمان خیلی خیلی کمه. با این مقدار زمان هدفتون چه نمره ایی هست؟ شاید اصلا نیاز نشه به خوندن و اون یکساعت رو هم برا تافل خرج کنید نتیجه بهتر شه.
با روزی 1 ساعت وربال رو بزارید کنار فقط و فقط روی ریاضی وقت بزارید اونم با بارونز شروع کنید و تموم شد یک نگاهی هم به ETS داشته باشید.اگر تموم شد تمرین های بیگ بوک قسمت ریاضی رو از انتها به ابتدا شروع کنید.
شادزی
این میزان زمان خیلی خیلی کمه. با این مقدار زمان هدفتون چه نمره ایی هست؟ شاید اصلا نیاز نشه به خوندن و اون یکساعت رو هم برا تافل خرج کنید نتیجه بهتر شه.
با روزی 1 ساعت وربال رو بزارید کنار فقط و فقط روی ریاضی وقت بزارید اونم با بارونز شروع کنید و تموم شد یک نگاهی هم به ETS داشته باشید.اگر تموم شد تمرین های بیگ بوک قسمت ریاضی رو از انتها به ابتدا شروع کنید.
شادزی
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull