04-03-2014, 10:46 AM
(04-03-2014, 03:19 AM)'banafsheh82' نوشته: سلام به دوستان عزیز
من در آزمون ۲۲ فوریه شرکت کردم و نمره ام علیرغم اینکه فکر می کردم شاید بالای ۱۰۰ بشه ۹۶ شد و بسیار نا امیدم کردم.حالا بالاجبار باید در یکی از تاریخ های آپریل هم شرکت بکنم.مشکل اصلی من در این آزمون ریدینگ بود که ۲۲ شده بودم.والبته لیستنیگ که نمی دونستم لهجه برتیش هم جزو آزمون ممکنه باشه تقریبا خراب کردم. با توجه به اینکه نمی تونم توی ای وقت کم کلاسی ثبت نام کنم شما چه پیشنهادی دارید برای بهتر کردن نمره ریدینگم.شاید بهتر باشه اضافه کنم که من برای این آزمون قبلی فقط ۲۴ تست tpo رو زدم و نه هیچ چیز دیگه ای.واقعا ممنون میشم اگر پیشنهادی دارید برای بیشتر کردن نمرم ورسوندنش به بالای ۱۰۰ اینجا برام بگذارید.
بسیار ممنونم و به کمکتون واقعا نیاز دارم
(04-03-2014, 10:32 AM)'banafsheh82' نوشته: دوست عزیز ممنون از اینکه جواب من رو دادید
بله چون فقط ۲۴ تا تست tpo داشتم و مجموعه کاملش در اختیارم نبود به همون تعداد اکتفا کردم و از قرار معلوم که اصلا کافی نبوده.به نظر شما باید معلم خصوصی بگیرم در این مدت کمی که دارم یا با همین منابعی که شما معرفی کردید پیشرفتی هم حاصل میشه؟ واقعا ممنون میشم اگر لینکی که گفتید رو برام اینجا بگذارید.
ممنون از راهنماییتون
برای شما اصلا معلم کاری نمیتونه بکنه چون ضعف شما در ریدینگ و لیسنینگ و همه نکته هایی که لازم تو همین سایت هست از جمله اضافه شدن لهجه های مختلف. اینکه می گید بخاطر لهجه بریتیش نمرتون کم شده فکر نمی کنم درست باشه. در نظر بگیرید که در امتحان مجدد بخاطر اینکه با شرایط امتحان اشنا شدید یک مقدار نمرتون بیشتر میشه و در کنارش اگر روی لغت کار کنید مثلا اگر کتاب 1100 کار کنید، می تونید خیلی راحت به نمره 100 برسید.