16-10-2016, 10:54 AM
(15-10-2016, 02:11 PM)raminz نوشته: سلام،دوست عزیز سلام
ببین دوست عزیز در مورد رایتینگ تجربه ای که من از امتحان خودم و چند تا از دوستان و آشنایان دارم اینه که به هیچ وجه احتیاج به لغات و گرامر سخت و پیچیده نیست. من میتونم یه نمونه رایتینگ خودم رو برات بفرستم که ببینی با چه سطح رایتینگی من 29 گرفتم. ولی! 2 تا نکته خیلی مهم وجود داره: اول اینکه غلط گرامری نداشته باشه متنت و مهمتر از اون اینکه به سوالی ازت پرسیده شده خوب و مستدل جواب بدی. این که شما 20 شدی میتونه چندتا دلیل داشته باشه. شاید غلط گرامری زیاد داشتی یا سوال رو خوب متوجه نشدی و یا اینکه دلایلی که آوردی از نظر مصححین مناسب نبوده.
برای اسپیکینگ قضیه یه کم فرق میکنه. همه چی بستگی به سطح زبان شما داره چون انصافاً برای گرفتن نمره بالا اسکیل سختی محسوب میشه. این که 3 هفته تمرین کردی فقط نمیدونم کافیه یا نه چون من خودم با حدود 2 ماه تمرین 24 شدم در صورتیکه فکر میکردم بیشتر میشم. این که بخوای اسپیکینگ رو ببری بالای 25 فکر میکنم کار سختی داشته باشی ولی در حد 23-24 شدن که اکثر بچه ها هم تو این رنج هستن خیلی سخت نیست.
در مورد رایتینگ بالای 25 شدن به مراتب راحت تر از اسپیکینگه.
اگه نمونه های اسپیکینگ و رایتینگت رو هم میزاشتی بچه ها ببینن بهتر میتونستن کمکت کنن.
ضمن اینکه نمره ریدینگ و لیسنینگت نشون میده سطح زبان خوبی داری. اگه دستت بیاد که به سوالای اسپیکینگ و رایتینگ چجوری باید جواب بدی مطمئن باش نمره دلخواهتو میگیری.
Keep up the good work
امکانش هست یک نمونه از رایتینگهات رو اینجا بزاری تا بشه به یه براورد برای نحوه ی نوشتن رایتینگ، با توجه به تمام نکاتی که اشاره کردی، رسید؟
ارادتمند
الهام