(11-04-2014, 03:01 PM)'elahe' نوشته: سلام
در مورد مطالعه ریدینگ ها روش من این است که ابتدا هر ریدینگ رو پاراگراف پاراگراف خوانده و بعد از اون سوالات رو جواب داده و در نهایت
یک مرتبه دیگر برگشته و تمام لغات جدید ریدینگ رو استخراج می کنم . آیا به نظر شما این کار درسته؟ بعضیا می گن لازم نیست لغات داخل متن رو بلد باشید و بیهوده کاری محسوب میشه!
در ضمن بخش ریدینگ کتاب لانگمن تا چد حد به آزمون تافل نزدیک هست؟
با تشکر
دوست عزیز روش افراد با همدیگر متفاوت میباشد ولی من خودم هم به این نتیجه رسیدم که بهتره پاراگراف به پاراگراف رفت جلو یعنی پاراگراف اول رو خواند و به سوالات مربوطه جواب داد بعد رفت سراغ دومی و الی اخر...(فقط باید سوالات وقت گیر رو گذاشت اخر امتحان که چون ذهن ادم اماده هستش میتونه به راحتی با یکبار دیگه مرور پاراگراف سوال مربوطه رو جواب بده)
اما اینکه بیایم لغات همش رو در بیاریم خیر به نظرم وقت میگیره و واقعا نیازی نیست...بودن افرادی که چون روش صحیح ریدینگ رو رفتن جلو حتی با ندونستن 5 درصد لغات یا 10 درصدشون تونستن نمره های بالایی توی ریدینگ بگیرن...
راجع به سطحش خیر سطحش پایین هستش و کم کم که کتابهای mastering skill و نرم افزارهای کمبریج و بارونز رو خوندین و در نهایت TPO ها (بهترین شبیه ساز تافل) میتونین متوجه بشین که سطح امتحان چطوریه...
کلا بازم میگم روش امتحان دادن خیلی خیلی مهمه و مدیریت زمان به خصوص واسه ریدینگ اول!
این قسمت خیلی مفیده.حتما بخونین.
پ.ن: در ضمن امضاتون رو الان دیدم جالب بود[img]images/smilies/wink.gif[/img]
بااحترام
اما اینکه بیایم لغات همش رو در بیاریم خیر به نظرم وقت میگیره و واقعا نیازی نیست...بودن افرادی که چون روش صحیح ریدینگ رو رفتن جلو حتی با ندونستن 5 درصد لغات یا 10 درصدشون تونستن نمره های بالایی توی ریدینگ بگیرن...
راجع به سطحش خیر سطحش پایین هستش و کم کم که کتابهای mastering skill و نرم افزارهای کمبریج و بارونز رو خوندین و در نهایت TPO ها (بهترین شبیه ساز تافل) میتونین متوجه بشین که سطح امتحان چطوریه...
کلا بازم میگم روش امتحان دادن خیلی خیلی مهمه و مدیریت زمان به خصوص واسه ریدینگ اول!
این قسمت خیلی مفیده.حتما بخونین.
پ.ن: در ضمن امضاتون رو الان دیدم جالب بود[img]images/smilies/wink.gif[/img]
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.