راستش من اطلاعاتم در این زمینه ناقصه، اما به نظرم اکثر مهارتهای زبان رو میتونید خودتون با خوندن و تمرین کردن یاد بگیرید. مشکل همون طور که خودتون هم گفتید گفتار و نوشتن هست. برای این که در این دو مهارت پیدا کنید، لازمه که کسی باشه که راهنماییتون بکنه و اشکالاتتون رو بهتون بگه. البته در مورد گفتار یک مقدار کار راحتتره. یکی از تکنیکهایی که من برای تمرین گفتار یاد گرفتم ضبط صدای خودتون و بعد گوش کردن بهش هست. معمولا وقتی به صدای خودتون گوش میکنید، هم میتونید تا حدی لهجهی انگلیسی خودتون رو بهتر کنید، هم متوجه نقاط ضعف یا اشتباهات خودتون میشید.
در نهایت به نظر من اگر بتونید کلاس خوبی پیدا کنید و در کنارش خودتون هم تمرین کنید، احتمالا بهتر جواب بگیرید. ممکنه بخواهید کلاس رو برای فقط چند ماه اول برید تا با یک سری تکنیکها، منابع، و اصول اولیه آشنا بشید و بعد خودتون ادامه بدید.
در نهایت به نظر من اگر بتونید کلاس خوبی پیدا کنید و در کنارش خودتون هم تمرین کنید، احتمالا بهتر جواب بگیرید. ممکنه بخواهید کلاس رو برای فقط چند ماه اول برید تا با یک سری تکنیکها، منابع، و اصول اولیه آشنا بشید و بعد خودتون ادامه بدید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.