27-04-2013, 01:36 PM
ممنون از Ice و Simon عزیز بابت پاسخ.
Simon جان، ممنون تر میشم این Transcript کردن رو برام توضیح بدید.
با تشکر.
Simon جان، ممنون تر میشم این Transcript کردن رو برام توضیح بدید.
با تشکر.
مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان
|
27-04-2013, 01:36 PM
ممنون از Ice و Simon عزیز بابت پاسخ.
Simon جان، ممنون تر میشم این Transcript کردن رو برام توضیح بدید. با تشکر.
28-04-2013, 12:22 AM
(27-04-2013, 01:36 PM)'Context' نوشته: ممنون از Ice و Simon عزیز بابت پاسخ. ليسنينگ رو بار اول گوش ميدي و شايد مقداريش رو نفهمي. بعد يكبار ديگه گوش ميدي و بار سوم ديگه هر جمله يا كلمه كه ميشنوي رو روي كاغذ مياري و دائم Pauseميكني و دوباره ادامه اش رو Playميكني و بادداشت ميكني. بعد چيزايي كه نوشيت رو يكبار ديگه هنگام گوش دادن ميخوني ببيني به نظرت چيزي كه شنيدي همونه كه نوشتي و اگر تغيير نياز داره تغيير ميدي بعد ميري آخر كتاب كه متن ليسنينگها هست اكثرا و نوشته ات رو با اونا مقايسه ميكني. اينجا به كلماتي ميرسي كه تو اشتباه نوشتي و چيز ديگه است و احتمال 90 درصد اينا كلماتيه كه نميدوني اونا رو ياد ميگيري و دوباره ليسنينگ رو اينبار با دانش بيتشر گوش ميدي. اين ميشه آموزش گوش. يك ماه مستمر ادامه بدي ليسنينگت قوي ميشه ديگه نوشتن نياز نداري. اميدوارم توضيحات كامل باشه برات. شادزي [img]images/smilies/shy.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull
02-05-2013, 09:31 AM
با تشکر مجدد از دوستانی که برای لیسنینگ راهنمایی کردن، میخواستم در موزد ریدینگ هم سوالی بپرسم، من الان حدود 30-32 رو میتونم توی ریدینگ کمبیریج 7 بزنم، ولی باز هم وقتی مرور میکنم که اشتاباهاتم رو در بیارم، نمیتونم؛
سوالات مربوط به انتخاب تیتر مناسب که معمولا یدونه غلط دارم، وقتی برمیگردم هم متوجه نمیشم چرا چیزی که زدم غلطه. True و False و Not given هم اکثرا اشکال تشخیص Not given هست... که من حس میکنم توی متن بوده، ولی نبوده. کلا هر نوع راهکار برای تحلیل ریدینگ و روشهایی که شما برای هر نوع از سوالها استفاده میکردید، بدید؛ ممنون میشم. با تشکر.
02-05-2013, 07:51 PM
بدترين وسوسه ايي كه در ريدينگ سراغت مياد اينه كه در اون مورد از قبل چيزي بدوني. چون كل متن رو نميوخوني و فقط چند خط اول و پاراگراف اول و آخر رو ميخوني و بعد سراغ سوالات ميري مغزت دائما ميخواد دانشي كه داري رو به كار ببره براي پر كردن گپ خالي ناشي از نخوندن كامل متنو. شديدا بهت توصيه ميكنم به قول خدا بيامر نوذري" اوني كه تو فيلم گفت و بگو " . تنها چيزي رو كه عينا در متن ديدي بپذير و انتخاب كن. حتي به قيد ها هم دقت كن. شادزي [img]images/smilies/rolleyes.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull
30-05-2013, 05:58 PM
سلام-دوستان ممنون میشم بفرمایید در keyword باید به دنبال چه کلماتی باشم.
و سوال دیگه اینکه در ریدینگ در T-F یعنی چی که جواب به ترتیبه؟ آیا ممکنه 2 سوال جوابش در 1 پاراگراف باشد؟ تشکر میکنم
30-05-2013, 06:14 PM
درود
چند مورد از کی ورد های مطلوب در آیلتس: سال، اسامی کشورها، اعداد، نام خاص (EDWINA, JAMES, Dr. Powel)، نام حیوانات خاص اگر منظورتون کلماتی هست که بایستی ابتدا آنها را پیدا کنید و در متن پاراگرافها به دنبال آنها بگردید جواب به ترتیبه. یعنی پاسخ سوالات به احتمال بسیار زیاد به صورت متوالی در متن آورده شده است. پاسخ سوال 2 بعد از سوال 1 هست و... بله ممکن هست.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد... -- در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ.. در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)
10-06-2013, 10:50 AM
سلام به دوستان عزیز
لطفا در بخش heading در ریدینگ راهنماییم میفرمایید که چه کار کنم که بهتر بزنم؟ تشکر از شما
22-07-2013, 01:25 AM
باسلام به همه ی دوستان
من دانشجوی سال اخرعمران هستم ودوماه باقیمانده ب شروع ترم وقت دارم که برای آیلتس(اکادمیک) بخونم.البته واسه ارشدم میخونم. کلاس زبان نرفتم ولی خودم زبان میخونم ودرحدمتوسطم.به نظرتون کلاس برم یاخودم بخونم؟وباچه میزان مطالعه میتونم بهترین نمره رو بگیرم؟ چه کتابایی پیشنهادمیکنید؟ باتشکر
22-07-2013, 02:20 AM
(22-07-2013, 01:25 AM)'پویاعباسی' نوشته: باسلام به همه ی دوستان اگر زبان در حد متوسط بلدین به نظر من نیازی به کلاس رفتن ندارین.اما یه مساله اینه که شما طوری که من فهمیدم مهر باید دانشگاه هم بری.واسه ارشدم بخوانی.مطمئنا با سطح زبان متوسط تو 2 ماه هم نمیشه کار خاصی کرد.یاد ضرب المثل معروف به خیر که میگفت با یه دست نمیشه 2 تا هندوانه برداشت(بزرگاش منظورش بود!).
در هر صورت برای لغت میتونی از کتاب های :504 و Insight reading 1&2&3&4 و Essential words for the IELTS استفاده کنی. کتاب های Grammar for IELTS , Vacab fro IELTS, New insight into IELTS, Focus on IELTS و ... تو قسمت منابع بیشتر گیرت میاد
30-07-2013, 04:16 PM
سلام
من برای امتحان ایلتس اماده میشم.امتحان ایلتسو میخام نیمه ی اول سال94 بدم.سطح زبانم متوسطه ووقت برای کلاس رفتن ندارم. چه کتابایی روپیشنهادمیکنید که بخونم ونیازنباشه که کلاس برم؟ برای نمره7 چقدبایدوقت بذارم؟ باتشکر |
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: |
4 مهمان |